Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állandó pofára esések. Miért hívnak randira, ha aztán lemondják?
Egyszerűen nem értem. Megismerkedek valakivel, minden szép és jó, ők térnek rá arra, hogy találkozzunk. Konkrétan megírom, hogy mikor jó, mikor kérdezik, először lelkesek. Aztán a randi előtti 1-2 napban nem, mégse jó.
Elmúlt 2 évben igazán tetszett nekem férfi és mindkettő így ejtett pofára. Nem vagyok az a nyomulós, zaklatós típus, szerintem korrekten állok a dolgokhoz. Imént írta nekem a fiú, hogy nem biztos, hogy neki ez a hétvége jó? Mikor ő kérdezett rá tegnap, hogy én hétvégén mikor érek rá talizni. Mikor írtam a vasárnapot, először azt mondta, hogy szuper... De aztán most mégse?! Csalódott vagyok. :(
Szerintetek miért járok így?
L
lehet közbe jött más, vagy mégsem akarnak tőled semmit :S
szerinted tényleg tetszettél nekik, vagy csak nem akartak bunkón visszautasítani (először)?
24F
Nem tudom... Az egeszet nem en kezdeményeztem. Odajött hozzam, megsimerkedtunk, kezembe adta a telefonjat, hogy jelöljem be magam rajta. Majd masnap ram is irt. Ez volt egy hete. Azota egyszer keresett (tegnap), akkor picit beszeltunk, majd megkerdezte, hogy hetvegen van-e szabadidőm, mert szeretne látni. Irtam neki ma, hogy valószínűleg a vasarnap lesz jo, irta hogy szuper :). Aztan eltelt egy ora es most benyögte h nem tudja, raer-e.
Nem akarom, hogy szórakozzon velem. Megírtam neki, hogy döntse el. (Nyilvan nekem is jobb lenne tudni, mert akkor maskepp osztom be a hétvégém, szoval remelem, ma még megírja).
azért ne írd le előre, de azért ne hagyd, hogy játszadozzon...
tehát még 1 esélyt azért adj neki, lehet tényleg közbejött valami fontos...
24F
Kérdezz rá mi a f.ért mondja le a talikat. Mondd meg neki veled nem szórakozhat,ha akar valamit mondja meg ,ha nem akkor meg azt is. Írd meg így aztán várd a reakcióját.
Amúgy én is ilyen szituban vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!