Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Állandó pofára esések. Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Állandó pofára esések. Miért hívnak randira, ha aztán lemondják?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem értem. Megismerkedek valakivel, minden szép és jó, ők térnek rá arra, hogy találkozzunk. Konkrétan megírom, hogy mikor jó, mikor kérdezik, először lelkesek. Aztán a randi előtti 1-2 napban nem, mégse jó.

Elmúlt 2 évben igazán tetszett nekem férfi és mindkettő így ejtett pofára. Nem vagyok az a nyomulós, zaklatós típus, szerintem korrekten állok a dolgokhoz. Imént írta nekem a fiú, hogy nem biztos, hogy neki ez a hétvége jó? Mikor ő kérdezett rá tegnap, hogy én hétvégén mikor érek rá talizni. Mikor írtam a vasárnapot, először azt mondta, hogy szuper... De aztán most mégse?! Csalódott vagyok. :(

Szerintetek miért járok így?

L

2017. márc. 3. 18:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg naponta 5-10 másik lánynak is kezébe adja a telefonját bejelölés céljából, és még nem került rád a sor. Kis türelem...
2017. márc. 3. 19:12
 12/15 A kérdező kommentje:
Pont ugyanezt gondolom én is.
2017. márc. 3. 19:18
 13/15 anonim ***** válasza:

Az ilyen, mint te, éljen örökké... elég szenvedés neki az élet. :)

2017. márc. 3. 19:27
 14/15 A kérdező kommentje:
:DDD
2017. márc. 3. 19:30
 15/15 anonim ***** válasza:
Én fordítva jártam így, hívtam a lányt randira, egyáltalán nem válaszolt rá, utána ő hívott, szóval logikát szerintem nem érdemes keresni, vagy kamusok vagy félnek, mindenesetre ne görcsölj a dolgon.
2017. márc. 3. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!