Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom feldolgozni a pofára esést?
Ketten versenyeztünk a lány kegyeiért, ő a másik srácot választotta. A gyerek nyíltan bevallotta, hogy nem volt szerelmes a lányba egy kicsit sem, egy éven keresztül csak k*rogatta. A lány teljesen lelki roncs lett a kapcsolat végére.
Én viszont őszintén szerettem, törődtem vele, mégis barátzónába tett. Inkább nem is beszéltem vele többet. Nagyon bánt hogy ez lett a dolog vége.
Az baj, hogy ez ellen semmit nem tehetsz. Ő rosszul döntött.
Tovább kell lépned, lesz olyan akinek te kellesz.
Pedig tovább kell lépned.A lány a másik srácot találta vonzóbbnak, és szerelmes is lett ezek szerint belé, és most megfizeti az árát.Reméljük tanult belőle.
Neked enélkül a srác nélkül sem lett volna igazán esélyed, akkor is a barátzónában maradtál volna.Hozzád nem vonzódott, mert akkor nem lett volna ez a helyzet.
A lehető legjobb történt veled ezzel kapcsolatban, gondolj bele, mi van, ha össze jössz a lánnyal és utána jön képbe nála a másik srác!
Keress hozzád méltót. Üsd a vasat, ne picsogjál! Meglehet, hogy még a következő sem az igazi lesz...
Te nem voltal neki vonzo. Ez sajnos nem ugy mukodik, hogy evgyutt legyen vki massal, mert o szereti, de ez nem kolcsonos.
A masik lehet nem volt jo valasTas, de majd megtalalja az igait, aki neki nem te vagy.
Bizonyára ismered azt az angol mondást, hogy 'the nice guys finish last', ami pongyolán műfordítva kb. azt jelenti, hogy a nők a rendes férfiakat választják legutoljára.
Sajnos meg kell érteni, hogy a nők többsége ösztönösen az érzelmileg hideg, elérhetetlen (de jellemzően jól kinéző) férfiakhoz vonzódik, akik aztán ennek megfelelően rendre rosszul is bánnak velük. Ők egyszerüen nem tudnak mit kezdeni az odaadó, őszinte szeretettel.
Úgyhogy a fent leírtak sajnos egy klasszikus felállás, gyakorlatilag minden jólelkű férfi kénytelen szembesülni ezzel. Az egyetlen amit tehetsz, hogy levonod következtetést és utánajársz, hogy a nők VALÓJÁBAN mit tartanak vonzónak (ami nem egyenlő azzal, amit mondanak, sőt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!