Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy viselitek a visszautasítást?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselitek a visszautasítást?

Figyelt kérdés

Őszinte válaszokat várok! Megtör ha folyamatosan elutasítást kapsz, volt ilyen időszak?

Kort/nemet írjatok.

2019. aug. 11. 12:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
41%

# 9: Nem arról van szó, hogy leszólítanék férfiakat, hanem amikor elindul egy ismerkedés (kölcsönösen), abból is lehet még elutasítás.

Pl. kiderül, hogy a pasi csak flörtölt, mondjuk egy buliban, amúgy meg van párkapcsolata. Vagy mondjuk netes ismerkedés során szimpatikus valami, aztán élőben már nem jövünk be egymásnak - ilyen is volt már oda-vissza.

Olyan tényleg utoljára a gimiben volt, hogy kiszemeltem valakit és kezdeményeztem nála úgy, hogy részéről semmilyen érdeklődést nem tapasztaltam. Azóta megvárom, amíg kialakul valami, pl. egy társaságban érzékelem az érdeklődést, akkor lépek én is egyet, aztán ő is... a tipikus "pávatánc", én így szeretek ismerkedni.

Ha valakinél "kezdeményezek", az baráti közeledés, azt nem szokta elutasítani senki, és abból aztán alakulhat később bármi... vagy nem. De úgy, hogy "szia, járunk?" nem szoktam közeledni senkihez. :)

2019. aug. 11. 13:54
 12/14 A kérdező kommentje:
Én is igy szeretek ismerkedni, valahol ezt gondolom egészségesnek is, De baszhatom pasiként ezt. Igy muszáj vakon is bepróbálkozni aki tetszik nekem. Csak nem esik jol mikor zsinór kapufa van a nekem tetszőknél.
2019. aug. 11. 14:17
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Annyira "jól" viselem, hogy nem is szólítok le nőket, így megúszom elutasítást.

30F

2019. aug. 11. 15:41
 14/14 anonim ***** válasza:
73%

" Igy muszáj vakon is bepróbálkozni aki tetszik nekem. Csak nem esik jol mikor zsinór kapufa van a nekem tetszőknél."

Én mindig azt mondom, hogy csak az kezdjen el random leszólogatni embereket, aki jól viseli az elutasítást. Mert ha kinézel az utcán valakit, akkor a legnagyobb esélye az elutasításnak van! Nem tudhatod, hogy az illető miért NEM ismerkedik, de nagyon kevesen ismerkednek ilyen módon. Pl. mert van kapcsolata, vagy nincs, de épp szerelmes valakibe, vagy még nem heverte ki az előző kapcsolatát, vagy leszbikus, vagy egyszerűen csak nem jön be neki az ismerkedésnek ezen formája. Gondolj bele, ha valaki neked tetszik, akkor valószínűleg másnak is, tehát jó eséllyel van valakije, vagy épp alakul neki valami. 10-ből 9 elutasítás garantált. Ha ezt nem bírod elviselni, akkor ne próbálkozz ilyen formában.

2019. aug. 11. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!