Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselitek a visszautasítást?
Őszinte válaszokat várok! Megtör ha folyamatosan elutasítást kapsz, volt ilyen időszak?
Kort/nemet írjatok.
Megvisel nagyon. Főleg ha nagyon tetszik, és folyamatosan látod. Ha egy buliban elutasítanak, az még ok...Nem látod többet, eleve nem köt sok emlék hozzá.
De ha ismered egy ideje...
Engem volt, hogy visszautasítottak, és utána -ennek hatására- szetettem bele.
Na az a szar. Mert ilyenkor azt érzi az ember (jogosan), hogy akit szeret azzal SOSEM lesznek együtt párkapcsolatban.
Folyamatos visszautasítás nem igazán szokott érni, mert elég hamar megtanultam figyelni a "jeleket", hogy kivel kölcsönös az érdeklődés és kivel nem. Arról, hogy kipécézek egy random embert és rajongok érte, már úgy kamaszkoromban leszoktam. Nálam a vonzalom kialakulásához az is kell, hogy érzékeljem a másik fél részéről az érdeklődést.
Ennek ellenére néha azért ér visszautasítás, ami egy rövid ideig zavar, kellemetlen, de összességében nem befolyásolja az önértékelésem és a hangulatom. Azért nem, mert úgy gondolom, hogy olyan emberre van szükségem, akinek fontos vagyok, aki érdeklődik irántam, hiszek abban, hogy ezt megérdemlem. Szóval ha valakitől nem kapom meg, akkor pillanatok alatt tudatosítom magamban, hogy nem ő az én emberem.
N
5/8 de azért az elején ezt még nem tudhatod. Meg N léttedre van hogy Te kezdeményezel pasinál? (Ami tök jó am)
Mert ha a pasi kezdeményez nyilván tetszel neki milyen másik jelre várnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!