Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak mamahoteles nők is, vagy ez inkább a férfiakra jellemző?
Figyelt kérdés
2019. aug. 9. 21:14
1/32 anonim válasza:
Szerintem még több a nő. (Úgy mondom, h én is nő vagyok)
2/32 anonim válasza:
Igen szinte minden társkeresőn 28-33éves nők harmada szülőkkel él. Az egyedűlálló anyukáknak pedig a 75%a. Aki nagyinál lakik az is mamahoteles??
3/32 anonim válasza:
Nagypapahoteles/apahoteles nők vannak inkább. Összejön bármilyen csávóval, aztán odaköltözik.
4/32 anonim válasza:
Jó sok van, de nekik lehet. 😉
33/f
5/32 anonim válasza:
Mamahoteles attól lesz valaki, ha kiszolgáltatja magát. Mosnak, főznek, takarítanak rá. Nem veszi ki a részét a házimunkából. És ez sajnos a fiúkra jobban jellemző.
6/32 anonim válasza:
Mióta márcsak elvből sem nagyon végeznek házimunkát, ezt kötve hiszem.
33/f
7/32 anonim válasza:
6os igazad van. De én pl takarítok (porszívózom főleg)mosogatok mosok főzni ritkán de főzök itthon. Konyha kertet és a füvet én ápolom...Mégis random ismerkedés. Kivel laksz? Szüleiddel húz el lúzer!
8/32 anonim válasza:
Igen, nagyon sok. Csak a nőkre ezt nem használják.
A nőknél ez természetes, "ők csak otthon laknak".....kifejezést használnak.
10/32 anonim válasza:
Azért a nőknek is könnyebb ha nem egyedül kell vezetni egy háztartást. Az a gáz ha vki ez miatt nem akar elköltözni de amúgy megtehetné
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!