Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan akadalyozzam meg hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan akadalyozzam meg hogy ne forduljon at a beszelgetes szexualis temaba? (netes tarsker)

Figyelt kérdés

Barkivel ismerkedem akivel normalisan lehet ismerkedni(nem ugy kezdi pl hogy harmashoz keres partnert hanem normalis tarskeresö), egy kis isö utan atforditjak a beszelgetest a szexre

"Lehetne intim kerdesem?""es ha összejönnenk nalad vagy nalam?""nekem fontos a szex is, te mennyire szereted nem akarok olyat aki elutasitja faj a feje mindig"

"Mikor lathatlak ruha nelkül"

Mindezt randi elött. Igy mindig ugy erzem ha igent mondok randira akkor sajat magam jaratom le hogy ezek utan szoba allok ilyennel.

Egyszer visszakerdeztem hogy szted normalis igy ismerkedni? Pl buliban odamesz egy csajhoz es megkerdezed hogy nalam vagy nala? Mikot lathatod levetközve? Megis mit varsz hogy erre rohanok veled talalkozni?

Es mindig vege lesz a chatelesnek is, esely nelkül a talalkozasra igy.

De probaltam màr alkalmi kapcsolatot is. Azaz kiprobaltam azt mintha alkalmi is jo lenne, de akkor is full agyonalaznak. Multkor beszeltük a sraccal hogy lehet csak baratsag lenne estrakkal az egeszböl, de en sem hazassagot tervezek igy netröl, belementem a jatekaba, es még ö is agyonalaz, ö egyre durvabbakat kerdezett, elsö chat(!)es az erdekli ovszerrel jo lesz e, meg hatulrol v elölröl tupusu kerdesek, szoval ezek utan hogy joforman atment a bestelgetes abba mintha egy pr.stival beszelne, megint nem tudtam talalkozasra igent mondani.

Mi a fr.ncnak alàznak agyon a chaten arra kenyszeritve hogy elutasitsam a talalkozot?

Mar kezdek felni. Illetve beszelgetni a neten. Szepen kezdödik, megbeszeljük hogy neki sincs senkije, szeretne baratnöt, szeretne megismerni, betàjoljuk egymast kb ki hol kivel él mit tanul/dolgozik, telszam csere, randirol beszelgetesek, aztan fordul a kocka es màr a "bugyimban"turkàlnànak is neten.

Normalis arckepem van kint es egyszerü pulcsi/farmeros àllokep, szoval nem r.bancos.

2019. aug. 8. 08:39
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
Ja, hát kimondtad a kulcsszot, hogy csak szexelni vannak fenn. Itt be lehet vallani, más kérdésnél meg bőszen tagadják. Dehogy, mindenki egy hősszerelmes lovag ott, te vagy a hülye, hogy mindig rosszat fogsz ki stb. stb. :D
2019. aug. 9. 13:43
 42/47 anonim ***** válasza:
De hozzáteszem, én már töröltem magam, ahogy már írtam is, úgyhogy igazán nem tartom fel a férfiakat a szex keresésben.
2019. aug. 9. 13:56
 43/47 anonim ***** válasza:

Fölöslegs álszenteskedni. A nők sem jönnének össze olyan férfival akivel nem szexelhetnének.

2019. aug. 9. 14:02
 44/47 anonim ***** válasza:
Hogyne, de nem érdekel, hogy mire veri egy vadidegen férfi :) ez a különbség.
2019. aug. 9. 14:03
 45/47 anonim ***** válasza:
Másik meg, amikor megunják a céltalan kufircot a férfiak, aztán már szeretnének komolyabbat és akkor felszedik onnan a kb. ribizli szinten lévő nőket, aztán csodálkoznak, hogy ez is csak a pénzre megy meg összefekszik mellettük száz pasival... Emberünknek is széttette a lábát öt perc után, akkor mit vár úgy mégis, másnak majd nem fogja. :D tudom, off topic
2019. aug. 9. 14:16
 46/47 A kérdező kommentje:
40. De melyik az a nö aki lessülyeszti magat arra a szintre hogy ha csak alkalmit is akar, de olyanok utan talalkozik miutan megbeszeltek hogy hogy fogjàk csinalni az àgyban? Lmki az aki ugy oda àllna egy ffi elé hify szia tudod en vagyok aki bevallal mindent vagy barmi amit megbrszeltek? Csak es kizarolag fizetös all igy oda ilyen beszelgetesek utan
2019. aug. 9. 15:02
 47/47 anonim ***** válasza:

Csak van egy hatalmas különbség.

A nők ha úgy érzik, hogy szeretik őket, akkor szexelnek. A férfiaknál fordítva van, ott ha szexelnek velük akkor érzik, hogy szeretik őket.

A nők akkor szexelnek egy férfival ha úgy érzik az szereti őket. A férfiak akkor érzik szeretve magukat egy nő által ha az szexel velük.

Innen ered a gordiuszi csomó.

2019. aug. 10. 03:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!