Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan akadalyozzam meg hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan akadalyozzam meg hogy ne forduljon at a beszelgetes szexualis temaba? (netes tarsker)

Figyelt kérdés

Barkivel ismerkedem akivel normalisan lehet ismerkedni(nem ugy kezdi pl hogy harmashoz keres partnert hanem normalis tarskeresö), egy kis isö utan atforditjak a beszelgetest a szexre

"Lehetne intim kerdesem?""es ha összejönnenk nalad vagy nalam?""nekem fontos a szex is, te mennyire szereted nem akarok olyat aki elutasitja faj a feje mindig"

"Mikor lathatlak ruha nelkül"

Mindezt randi elött. Igy mindig ugy erzem ha igent mondok randira akkor sajat magam jaratom le hogy ezek utan szoba allok ilyennel.

Egyszer visszakerdeztem hogy szted normalis igy ismerkedni? Pl buliban odamesz egy csajhoz es megkerdezed hogy nalam vagy nala? Mikot lathatod levetközve? Megis mit varsz hogy erre rohanok veled talalkozni?

Es mindig vege lesz a chatelesnek is, esely nelkül a talalkozasra igy.

De probaltam màr alkalmi kapcsolatot is. Azaz kiprobaltam azt mintha alkalmi is jo lenne, de akkor is full agyonalaznak. Multkor beszeltük a sraccal hogy lehet csak baratsag lenne estrakkal az egeszböl, de en sem hazassagot tervezek igy netröl, belementem a jatekaba, es még ö is agyonalaz, ö egyre durvabbakat kerdezett, elsö chat(!)es az erdekli ovszerrel jo lesz e, meg hatulrol v elölröl tupusu kerdesek, szoval ezek utan hogy joforman atment a bestelgetes abba mintha egy pr.stival beszelne, megint nem tudtam talalkozasra igent mondani.

Mi a fr.ncnak alàznak agyon a chaten arra kenyszeritve hogy elutasitsam a talalkozot?

Mar kezdek felni. Illetve beszelgetni a neten. Szepen kezdödik, megbeszeljük hogy neki sincs senkije, szeretne baratnöt, szeretne megismerni, betàjoljuk egymast kb ki hol kivel él mit tanul/dolgozik, telszam csere, randirol beszelgetesek, aztan fordul a kocka es màr a "bugyimban"turkàlnànak is neten.

Normalis arckepem van kint es egyszerü pulcsi/farmeros àllokep, szoval nem r.bancos.

2019. aug. 8. 08:39
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
100%
Ez is egy szűrő. Nem megakadályozni kell, hanem várni, amíg jön egy normális.
2019. aug. 8. 09:09
 12/47 A kérdező kommentje:

7. Irtam hogy probaltam azt is hogy belementem a jàtékàba azaz megjatszottam hogy alkalmi is jo. Es mégis ugy beszelt ö is mint egy pr.stival velem.

Igen, ripsz ropsz finoman hozzàk fel a temat.

Es mindig az lesz a vege ha elutasitom a temat, ha nem, hogy ingyen pr.stikent kezel.

Igy mindig rakenyszerülök kilepni

Kerdeztem is az egyiket egyszer ha alkalmit akar akkor miert nem ugy beszel hogy talalkozzak is vele? A szex tema elött mar igent mondtam hogy talalkozzunk akkor miert kezd el lekezelni hogy visszavonjam? Miert nrm mondjàk akkor azt egyszerüen hogy nem akar latni nem akar semmit, minek kell ezt kiprovokalni hogy en mondjam ki?

2019. aug. 8. 09:13
 13/47 A kérdező kommentje:
10. De igy eleve szexpartnert sem talàlok akivel csak lazàbb lenne. Mert agyonalaz tali elött
2019. aug. 8. 09:15
 14/47 anonim ***** válasza:
100%

Mert ezeket a netes nyomorékokat te, mint ember nem érdekled. Meg akarnak dugni, ennyit akarnak, egy lyukat. És valamiért azt hiszik, hogy ha szólnak két kedves szót egy nőhöz annak azonnal kötelessége ledobni a bugyit.

Szerintem hagyd a netes társkeresést, mert 90%ban ezekkel a kanos bunkókkal van tele.

2019. aug. 8. 09:17
 15/47 A kérdező kommentje:

14 de ha meg akarnak d.gni akkor miert cseszik el a lekezelö stilussal?

Pont jol irod van nö aki ugrik par kedves szora. Pl en. Chatelünk, minden okes, "ugrok"talalkozni, es ennel a pontnal rl is kezdik a kerdeseket mint amikor egy pr.stit hivnak fel telon.

2019. aug. 8. 09:20
 16/47 A kérdező kommentje:
Szoval megakadàlyozzàk azt hogy talalkozhassam velük. Akkor mi az a nagy duma hogy hogy szeretem a szexet ha kiprovokalja hogy elutasitsam?
2019. aug. 8. 09:23
 17/47 anonim ***** válasza:
100%

"14 de ha meg akarnak d.gni akkor miert cseszik el a lekezelö stilussal?"

Mert ennyire képesek. Az ilyen minimálisan sem nőkhöz értő pasikkal szerinted milyen lenne a szex? ELárulom. Egy kalap kaki.

2019. aug. 8. 09:24
 18/47 A kérdező kommentje:

Es mivel lehetne az elejét venni ennek a jàtszmànak hogy eljussunk a talalkozoig?

A forgatoköny mindig ugyanaz

1. Mindegy miröl beszelünk komoly kapcs vagy alkalmi. Ismerkedünk

2. Megbeszeljük a talit

3. Jönnek az intim kerdeseikkel

4. Belemegyek vagy elutasitom a temat, mindegy

5. Egyre durvabban nyomjak a temat full alàzo lekezelö" bugyimban turkal" a neten

6. Beszelgetest lezarom kilepek, nincs randi

Ugy kb a 2. ponton hogyan lehet maradni ? Gyors fixàljam le a randi helyet idejet es addig ne àlljak vele tovabbra szoba nehogy eselye legyen alàzni?

2019. aug. 8. 09:30
 19/47 anonim ***** válasza:
75%
Tökmindegy, mert ha ilyen, akkor ilyen. Beszélgetés közben finoman lehet mondani, hogy hagyjuk az intim témákról való csevejt a találkozó utánra. Vagy: még nem is találkoztunk, gyors a tempó, honnan tudod, hogy élőben is bejövünk egymásnak? De az a baj, hogy ha már felhozza, esélyes, hogy ilyen türelmetlen. Ezért nehéz a neten ismerkedni és ezt nem értik meg sokan. 10 ilyen után egy nő ismerkedési kedve alábbhagy, a férfiakról pedig elkezd megfogalmazni egy véleményt, ami valahogy így kezdődik majd: miért van az, hogy a férfiak......pedig tudjuk, hogy nem mind. De ők hol vannak?
2019. aug. 8. 09:51
 20/47 anonim ***** válasza:
100%
Aki erről kezd beszélni azzal ne foglalkozz többet. Én képcsere nélkül szoktam találkozni a lányokkal és egyátalán nem beszélünk ilyesmiről előtte, inkább célok, munka, hobbi szokott a téma lenni.
2019. aug. 8. 09:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!