Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan akadalyozzam meg hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan akadalyozzam meg hogy ne forduljon at a beszelgetes szexualis temaba? (netes tarsker)

Figyelt kérdés

Barkivel ismerkedem akivel normalisan lehet ismerkedni(nem ugy kezdi pl hogy harmashoz keres partnert hanem normalis tarskeresö), egy kis isö utan atforditjak a beszelgetest a szexre

"Lehetne intim kerdesem?""es ha összejönnenk nalad vagy nalam?""nekem fontos a szex is, te mennyire szereted nem akarok olyat aki elutasitja faj a feje mindig"

"Mikor lathatlak ruha nelkül"

Mindezt randi elött. Igy mindig ugy erzem ha igent mondok randira akkor sajat magam jaratom le hogy ezek utan szoba allok ilyennel.

Egyszer visszakerdeztem hogy szted normalis igy ismerkedni? Pl buliban odamesz egy csajhoz es megkerdezed hogy nalam vagy nala? Mikot lathatod levetközve? Megis mit varsz hogy erre rohanok veled talalkozni?

Es mindig vege lesz a chatelesnek is, esely nelkül a talalkozasra igy.

De probaltam màr alkalmi kapcsolatot is. Azaz kiprobaltam azt mintha alkalmi is jo lenne, de akkor is full agyonalaznak. Multkor beszeltük a sraccal hogy lehet csak baratsag lenne estrakkal az egeszböl, de en sem hazassagot tervezek igy netröl, belementem a jatekaba, es még ö is agyonalaz, ö egyre durvabbakat kerdezett, elsö chat(!)es az erdekli ovszerrel jo lesz e, meg hatulrol v elölröl tupusu kerdesek, szoval ezek utan hogy joforman atment a bestelgetes abba mintha egy pr.stival beszelne, megint nem tudtam talalkozasra igent mondani.

Mi a fr.ncnak alàznak agyon a chaten arra kenyszeritve hogy elutasitsam a talalkozot?

Mar kezdek felni. Illetve beszelgetni a neten. Szepen kezdödik, megbeszeljük hogy neki sincs senkije, szeretne baratnöt, szeretne megismerni, betàjoljuk egymast kb ki hol kivel él mit tanul/dolgozik, telszam csere, randirol beszelgetesek, aztan fordul a kocka es màr a "bugyimban"turkàlnànak is neten.

Normalis arckepem van kint es egyszerü pulcsi/farmeros àllokep, szoval nem r.bancos.

2019. aug. 8. 08:39
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
100%

Ne mondd,hogy csak ilyen pasik vannak a társkeresőn.

Én egyszer kíváncsiságból regisztráltam egy szexpartnerkeresőre, ami kifejezetten az alkalmi kapcsolatokra irányul. Meglepődtem mert a pasik kb 80%-a, és nem túlzok, lelkizett, és inkább komoly kapcsolatot akart.

Igyekeztem válaszolni, megírtam,hogy nem szép dolog, de nem akarok ismerkedni itt, nem is vagyok alkalmas iylen jellegű kapcsolatra, akkor általában a válasz az volt,hogy rendben, Ő is inkább tartósat keres, ismerkedjünk olyan irányban.

Világért nem sértenélek meg kérdező, de nem esetleg Te is lehetőséget adsz arra a válaszaiddal/kérdéseiddel,hogy minden pasi rátérjen erre a témára?

2019. aug. 8. 09:55
 22/47 anonim ***** válasza:
0%
Megoldás , írj nekem, én sosem hozom fel a szexet ismerkedésnél.
2019. aug. 8. 10:29
 23/47 A kérdező kommentje:

Kb olyanok utan hozzak fel a temat pl.:

Kerdezi miota vagyok egyedül

Irom x honapja, nem müködött

Miert lett vege

Irom pl mert anyukajaval el es nem akart elköltözni mert rossz tapasztalatai vannak màs nökkel inkabb

Visszakerdezek es te?

Erre kezdi hogy "lehetek öszinte?"

Es itt mar kanyaritja is a temat a szex felé

Vagy masik:

Feszitös felmeztelen gyuros képet küld

Kerdezi tetszik e nekem

Megirom hogy igen csak hirtelen nem tudom mennyire vagy felszines. Aki a külsösegekre megy stb vagy alkalmira

Erre irja ö ugy gondolja a külsö megfog a belsö megtart a jo szex összelancol

Es folytatja hogy nem szereti a meglepiket küldjek olyan kepet amin kevesebb a ruha.

Küldtem.megirhja hogy gyönyörü vagyok mikor talizunk es ha összejövünk akkor nàlad vagy nàlam? Ezt a kerdest haritottam vissza tudtam még hozni normalisba a beszelgetest.beszel vacsorarol mozirol hogy komolyat akar(fel is hivott).

Es aztan megint bedobta a kerdest. Hogy amugy mikor lathat ruha nelkül ha minden jol megy.

Itt mar kiakadtam hogy bakker még nem is lattal elöben nem is ismersz es ezen agyalsz inkabb tartanad meg magadnak akkor most igy hogyan menjek randira hogy az a filingje az egesznek es arrol szol mikor vetközöm le?miert kell alazni? Johogy nem azt kerdezi milyen bugyiban leszek az elsö randin

2019. aug. 8. 10:34
 24/47 anonim ***** válasza:
5%
Úgy tűnik te vagy az egy rendes lány a százból. :)
2019. aug. 8. 11:47
 25/47 anonim ***** válasza:
51%

Nem értem, hogy érezheti magát ettől valaki megalázottnak. Ilyenek, ennyi. Nem válaszolsz, elköszönsz, és kész.

Nem akarják kiprovokálni, hogy te szakíts, ha belemennél, dugnának veled. Visszautasítod ezt, így már nem is kellesz nekik.

2019. aug. 8. 12:11
 26/47 A kérdező kommentje:

25 hogy ne lenne alàzo amikor azt kerdezi chaten azaz megcsak nem is lattam!, hogy mikor fekszem le vele.

Most mondjak erre datumokat pl na aug 19 en 10 ora 7 kor. Az megfelel?

Mi vagyok en?

2019. aug. 8. 12:39
 27/47 A kérdező kommentje:
Komolyan legszivesebben ilyenek utan hogy megbeszeljük mikor vetközöm mit hogy szeretek, elmennék ugy randira, hogyte vagy az aki azt akarja hogy szettegyem a labam? köszi hogy bemutatkoztal mar tudom mit akarsz velem az àgyban örülök hogy megismertelek, fontos info volt rolad komolyan.
2019. aug. 8. 12:44
 28/47 anonim ***** válasza:
100%
Én is társkeresőzők Idősebb fejjel. Kb. ugyanez. Csak nálam néha még egy kis gúnyolódás is játszik. Pl. No, még mindig egyedül vagy? Én És Te? Vagy egyszerűen nem megyek bele a chatelésbe. Ill. ??? Provokatív kérdésre sose kezdjél el magyarázkodni: Pl. Kérdésére X hónapja vagyok egyedül. Erre rátérne, hogy akkor már biztosan hiányzik. Válaszok lehetnek:Ha kiakadtál esetleg "közöd" ( bár én nem szoktam írásban kiakadni inkább lezárom) Itt még nem tartunk az ismerkedésben, ez túl intim. Megírod, nem akarsz erről beszélni, meg úgyis mindent a tali dönt el. Ne hagyd magad irányítani! Persze a másik végletet sem szeretem, amikor teljesen én irányítom a beszélgetést. Kettőn múlik, ne felejtsd el. Ja, és nem szabad komolyan venni!
2019. aug. 8. 14:13
 29/47 anonim ***** válasza:
Még annyi, hogy a volt partnereidet se beszéld ki! Randiztál már innét? Miért nem lett folytatás. Ilyenkor én: Bocsi de nem beszélem ki...... Ne engedd, hogy faggatásba torkoljon az egész.
2019. aug. 8. 14:15
 30/47 anonim ***** válasza:
48%
Próbáltál már te választani és ráírni valakire? Gondolom ezeknél az embereknél mindig ők kezdeményeztek.
2019. aug. 8. 15:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!