Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők azért akarnak társat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők azért akarnak társat maguknak hogy támaszkodni tudjanak valakire?

Figyelt kérdés

Mikor nőkkel ismerkedtem olyan sokszor beszéltem olyan nőkkel aki, így kifejtették hogy..... Olyan jó lenne most egy férfi mert.. pl ágy alatt van egy bogár ha most itt lenne egy férfi akkor kivenni vagy elromlott ez meg az ha itt lenne egy férfi akkor megcsinálná, ha lenne egy férfi itt, akkor vezetne helyettem, bunkó volt a szomszéd vagy a pincér ha itt lenne egy férfi akkor jól megmondaná neki és megvédne és még sorolhatnám..

Sokszor úgy érzem hogy csak egy támaszt keresnek a nők a saját hiányosságaikra..

2019. aug. 8. 06:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Egy kapcsolatban mindenki automatikusan ad. Egyene valogatja mit. Valaki szeretetet valaki föz szexet idöt energiat mosolyt, most tenyleg milyen lenn mar egy kapcsolat ugy hogy a masik semmit nem viszonoz es mintha csak egy darab fäval lennr az ember.

A kollegam hasonlo volt. Elkezdtünk ismerkedni az sem zavarta ha a kezeben maradt a kilincs, szepen letette hogy majd felszerelem. De azert nàlam kajàlt es apoltam a depis lelkét miközben jobb dolgom is lehetett volna. Ö meg utalta a nöket hogy ingyenszerelöt stb latnak a pasikban.

En igazabol ugy iteltem meg hogy ö keptelen tarsas kapcsolatra.

Eleve azon is ki volt akadva (az öreg anyjanal lakik egyedül mint fia)hogy neki kell fat vagni a fütesükhöz. Szoval a sajat otthonaban is egy nagy nulla volt. Jött olyanokkal hogy nem kötelessege az apjàt helyettesiteni(az anyjanak segiteni)es ezt kivetitette az összes nöre is.tehat akarkihez feljarkal ingyen d.gni meg enni, egy szalmaszalat sem tesz a masiknak keresztbe segitsegül.

A tarsas erintkezest pedig mar oviban is tanuljuk a homokozoban hogy együtt epitjük a värat. Normalis emberek együtt gyüjtenek hazra latjak el a haztartast gyereket együtt epitenek fel egy tökeletes csaladot, nem pedig egoznak a kapcsolatban

2019. aug. 8. 08:11
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Maga a tàrs szo jelentese is pont az hogy tàrsad van az életedben es nem egy fadarabod. Veled együtt megy at mindenen, együtt hoztok letre egy közös eletet, egy cél vezet,nem ket ember el egymas mellett hanem együtt.
2019. aug. 8. 08:15
 13/18 anonim ***** válasza:
31%

Támaszkodni???????? Ehhez a pártomnak egy kocsi kell, hogy tudjon mire támaszkodni.

A párkapcsolat meg arról szól. Közös célok, egymásra támaszkodva, segítve egymást. Elég egy rossz nap munkahelyen, kitől vár az ember kis megértést, vigaszt?

2019. aug. 8. 08:40
 14/18 anonim ***** válasza:
15%

Én úgy gondolom, hogy egy kapcsolatban mindenki ad hozzá valamit. Egy nő nem biztos hogy tud szerelni, karbantartási munkát elvégezni stb, de a ő mos, főz, takarít meg ilyenek.

Szerintem nem arról van szó hogy mit kell vagy nem kell megcsinálni. Arról van szó, hogy sok a töketlen nyámnyila férfi, aki mellett nem érzik nőnek magukat a nők, mert magukra vannak utalva. A nőknek fontos hogy egy férfi kiálljon mellettük egy helyzetben - nem azt jelenti hogy magáért nem állna ki - ami lehet akár egy bunkó pincér példája is, vagy itt hoztál fel egy példát, mint a vezetés; sok nő szereti ha a férfi vezeti a kocsit, valamiért bejön nekik. Nem mellesleg ezt nézni is jó egy nőnek, mert ezekben is a férfiasságot látják.

Képzelj el egy kapcsolatot mintának:

A férfi semmit sem csinál meg. Elromlott valami a lakásban, a nő nekiáll, próbálja megcsinálni, nem megy. A férfi nem csinálja meg, így a nő szerelőt hív, ki is fizeti/ Az utcán sétálva az étterem felé valaki beleköt minden ok nélkül abba a törékeny nőbe, aki meg se érdemelné, a férfi még csak meg sem próbálja megvédeni, és a nő csendben marad vagy óvatosan megpróbálja megvédeni saját magát. A pincér is bunkó vele az étteremben, a férfi nem szól semmit. A szomszéd valamiért elégedetlenkedik, a nő újból magát kell védje. A nőnek kell intéznie mindent, mert a férfi vagy nem akarja, vagy nem tudja.

Benned milyen férfi képét idézte fel?

A nőknek látniuk kell a védő ösztönt a férfiban. Felkelti bennük a nőiesség érzését. Ez kimerülhet a fent leírt példákból is akár.

A nők nem olyan pasit akarnak, akikkel csak azt érzik, hogy egyedül vannak mindenre. Érzelmi biztonságot kell nyújtani.

Hogy hangzana az, hogy:

A nő ért mindenhez is, tud szerelni, parkettázni, csempét lerakni, festeni, villanyt szerelni, barkácsolni, kocsit szerelni, intézi a számlákat, hord autóval ide oda, mindent megcsinál a ház körül, meg mindent amit inkább egy férfinak kéne?

Itt azt kell megérteni, hogy egy férfi nem működik nő nélkül, és egy nő nem működik férfi nélkül.

Néha persze vannak kivételek.

2019. aug. 8. 09:19
 15/18 anonim ***** válasza:
71%

Nem, nem erre kell férfi. Egyedül élek már egy ideje, egyedül oldom meg a dolgaimat. Persze nekem is eszembe szokott jutni, milyen jó lenne, ha lenne itt egy férfi és segítene a függönyt leszedni mosás előtt, mert én a 160 centimmel a székről is alig érem el lábujjhegyen. Milyen jó lenne, ha nem nekem kéne összeszerelni az ikeás asztalt és székeket.

Viszont nem ezért akarok párkapcsolatot. Hanem azért, mert szeretni akarok valakit és azt akarom, hogy viszont szeressen. Gondoskodni róla és azt akarom, hogy ő is gondoskodjon rólam. Beszélgetni akarok vele jókat és sokat, sokat szexelni. Ezért akarok párkapcsolatot. Ha csak azért akarnék hogy valaki felrakja a képeket a falra, akkor erre a célra találnék valakit, de nekem ennél több kell. Egy társ.

2019. aug. 8. 10:07
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom én nőként is mindig lenéztem az ilyen kis nebántsvirágokat akik várják a hős megmentőt mert egy csavart nem tudnak meghúzni és nem is akarnak semmit önállóan elérni. Aki annyira életképtelen, hogy a bunkó szomszédot se tudja elküldeni a fenébe azon nem fog segíteni egy férfi jelenléte.

Én soha nem kerestem támaszt a páromban, nem volt rá szükségem. Másik ember nem fog tudni neked támaszt adni vagy segíteni rajtad.

És társat sem akartam soha. Nem az a kapcsolatok lényege, hogy társad legyen. Hanem az, hogy megismersz egy ADOTT embert aki lenyűgöz, beleszeretsz és vele akarsz lenni. Nem társ kell, hanem az a konkrét ember. Ez az egyetlen valódi kapcsolat. Ahol az van, hogy kell egy társ ezért keresek valakit abból soha nem lesz egészséges, valódi párkapcsolat.

2019. aug. 8. 10:26
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Úgy fogalmaznék, hogy azért IS, hogy támaszkodni tudjunk egymásra, KÖLCSÖNÖSEN. Meg még más dolgok miatt is.

N

2019. aug. 8. 10:30
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, én alapvetően egy határozott, független, talpraesett személy vagyok, az a típus, aki a jég hátán is megél. Férfi nélkül is van karrierem, hobbijaim, barátaim, életem, bármit megszerelek a lakásban, bármit elintézek egyedül, nagy rutinom van benne. Nincs szükségem társra, azért vagyok a párommal, mert szeretjük egymást és mert kölcsönösen jobbá tesszük egymás életét, de nincs egymásra szükségünk, nem ezért vagyunk együtt. Amint ezt valaki meghallja, el vagyok hordva mindenféle feminácinak meg tudomisén minek, mert hét mégis hogy mondhatok olyat, hogy nincs szükségem másra. Szerintem meg pont elég baj az, ha valaki szükségből van együtt valakivel, de kinek mi..
2019. aug. 8. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!