Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más szűz is hasonlóképpen van ezzel? Nagyon vágysz valakire, de azért nem akárkire?
Vagy nekiállsz kilépni a komfortzónádból és ismerkedni mint mindenki más, vagy veszel pár aranyos macskát és velük vársz a tökéletesre.
Most például előreláthatólag kapsz majd 6-7 levelet, tessék válogatni közöttük.
24 éves koromban találkoztam azzal az emberrel, akivel azonnal megtaláltuk a közös hangot. Előtte csak futó kapcsolatok voltak, amik nagyon hamar véget értek, mert nem tudtam elképzelni velük a barátságnál többet. Nem bántam meg, hogy kivártam.
A szóbam forgó pasi pedig már több, mint 10 éve a férjem.
Ezért randiznak a tinik és a fiatalok is.
Hogy megtudják, kitapasztalják hogy mi a jó. Mi az amire igénye van, ami zavarja. Hogy felnőtt korára olyan társat tudjon találni magának aki megfelel.
Ha tökéleteset akarsz akkor keresd őt és várj türelmesen.
Kedves kérdező, kíváncsi lennék hány privát üzenetet kaptál ez után a kérdés után, de lenne egy tippem. :D
A kérdésre válaszolva: abszolút nem vagy elkésve és nem kell azt csinálnod amit nem akarsz, attól még hogy mások csinálják. Nekem 22 évesen lett először barátnőm, pedig előtte is összejöhettem volna pár csajjal, de nem tettem, mert nem éreztem úgy, hogy nekem mindenképpen szükségem van valakire, aki amúgy nem is igazán jön be. A szex miatt meg főleg nem...
Persze ha otthon ülsz és vársz arra, hogy majd "a tökéletes" becsenget és összejöttök, akkor ne számíts sok jóra. Ilyen nem fog megtörténni.
Szerintem manapság az egyik legnagyobb gond így a párkapcsolatok terén, hogy az emberek annyira hamar fejest ugranak egy hirtelen ötlettől, vágytól vezérleve egy-egy kapcsolatba, hogy nincs idejük mellette önmagukat megismerni. Soha sincsenek egyedül, nem tudják, hogy VALÓBAN mire vágynak. Legtöbbször csak elragadja őket a pillanatnyi hév, és nem gondolnak át semmit. Szóval valamilyen szinten jó dolog, ha az ember nem ugrál egyik kapcsolatról a másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!