Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráírhatok valakire, akivel nemrég kavarogtam, egy teljesen más ügyben?
Ne húzd tovább az idejét és nem kell hülyíteni sem.
Ha akarsz tőle valamit írjál rá, de ez neked sem esne jól, ha valaki ugyanezt ezt csinálná veled.
*nem beszélek vele amúgy. Ő viszont szerintem szeretne velem*
De most mégis,egy "praktikus ok miatt" Ezt hìvjàk úgy hogy érdek ismerős.
Nem tudom, számít-e még valamit...
Voltam a másik helyzetében (akit felkeresnél).
Olykor segítettem az illetőnek, már, amikor csak barátok voltunk, úgymond.
Gondoltam, á, kiheverem én ezt, jófej leszek, szegény segítségre szorul, nehez
szóval nehezen kér segítséget, szóval nem bántom, és nem gondolok mögé semmit, segítek.
Aztán egészen nyilvánvaló lett, hogy csak kihasznál, én is rájöttem, hogy nekem ez így nem oké, vagy együtt vagyunk, vagy nem.
Írtam neki, hogy figyi, ebben a szakmában is rengeteg ember van, keress egyet, bárkit, csak ne engem.
A másik oldalról. Nekem lenne egy olyan illető, akinek a tanácsára most ritka nagy szükségem lenne. Nem csak büszkeségből, hanem a már eddig említettek miatt, 100000%, hogy nem fogok emiatt ráírni.
Megvan a maga élete, nekem is megvan a sajátom, és nem fogom felbolygatni.
A kérdésemre más is tud válaszolni, persze ismeretlent kell megkeresnem, de azt hiszem, ilyen az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!