Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem tudom lenyugozni a ferfiakat? Nem erzem azt h hatassal lennek rajuk, barmelyik is akarna engem

Figyelt kérdés
2019. aug. 7. 21:04
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
78%

#20:

"Rakj ki ide egy fehérneműs képet."

Ez annyira legalja tré dolog, már ne is haragudj. El sem tudod képzelni, ugye, hogy van, akinek ez nem fér bele? És nem azért, mert nincs jó alakja.

2019. aug. 8. 01:57
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Na, szóval, kérdező, a lényeg, hogy akkor fogod "lenyűgözni a férfiakat", ha nem másoktól függ sem az önbecsülésed, sem a jó közérzeted. És erre láthatóan büszke vagy. Ha nyilvános térben úgy jársz-kelsz, hogy az egész megjelenésed, testbeszéded, arckifejezésed azt sugallja: "tehettek egy szívességet, vagyok, aki vagyok, és jó vagyok így", akkor egyből megnő a rajongóid száma. Csak hát ehhez bátornak kell lenni, mert ezt megjátszani nem lehet. Úgyhogy elsőre azt javasolnám, hogy kezdd el legalább annyira (teljes értékű) embernek IS tekinteni magadat, mint amennyire nőnek tekinted magadat. És legyél büszke magadra, alanyi jogon.

Olvasd el például ezt:

[link]

2019. aug. 8. 02:01
 23/25 anonim ***** válasza:
#21: Maga a kérdés legalja tré, mégis milyen választ kéne erre írni?
2019. aug. 15. 09:44
 24/25 anonim ***** válasza:

Lehet hogy azért mert már elmúltál 30?

Általában akkor szoktak rájönni a nők, hogy már leáldozóban van a csillaguk

Vagy, hogy Csillag Patrikot idézzem a Spongyabob-ból:

,,Maybe it's because you're ugly?"

2019. aug. 15. 11:02
 25/25 anonim ***** válasza:
Rád írnék szívesen, de ilyenkor általában úgyse ír vissza a kérdező mivel ő a tökéletes férfit szeretné lenyűgözni.
2019. aug. 15. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!