Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem tudom lenyugozni a ferfiakat? Nem erzem
azt h hatassal lennek rajuk, barmelyik is akarna engem
11/25 A kérdező kommentje:
Szia
Vegre hasznos tanacs, ezt kifejtened reszletesebban, kerlek?
Nem vagyok benne biztos hogy ez a játszmázás jót tesz. De lehet hogy tapasztalatból beszélsz és igazad van.
2019. aug. 7. 21:23
Ne haragudj de akinek ki kell fejteni, hogy hogy legyen színes egyéniség vagy lenyűgöző annak régen veszett ügy.
Én is azt mondanám, hogy valaki vagy lenyűgöző vagy nem. Ez nem olyasmi amit tanulni lehet vagy kialakítani. Személyiség kérdése.
2019. aug. 7. 21:28
Én meg nőként azt tapasztaltam, hogy minél feministább, és minél inkább férfiakra felháborodott feminista lettem, és teljesen magamba fordulva, gondolatban rájuk puffogva közlekedtem, annál több nyálcsorgató tekintet követett. (Erre "ébredtem" úgymond a mély elgondolkodásból.) Magam sem értem az összefüggést, de tényleg így volt. Valószínűleg az lehetett a dolog nyitja, hogy a fölháborodással egy időben életemben először elkezdtem büszke lenni a női mivoltomra, és őszintén gondolni / érezni, hogy önmagamban is értékes vagyok. Addig meglehetősen önértékelési zavaros voltam. Arra is volt példa, hogy amikor gondolatban röhögve elküldtem a fenébe valakit, akinek korábban nem kellettem, és úgymond "visszaszereztem a büszkeségem", na, akkor megint akadt egy csöpögő tekintet. Általában nem nagyon szeretem ezeket elmesélni, de akkor is így volt. Ja, és volt egy barátnőm, aki meg mélyen antiszemita volt, és mikor együtt mentünk feminista szabadegyetemre, akkor őt meg egy kaftános-pajeszos ortodox zsidó pasi bámulta a villamos szemben levő ajtajától úgy, mintha legalábbis istennő volna. Érdekes, nem?
2019. aug. 7. 21:34
Tegyük fel, hogy van 100 férfi és egyiket sem nyűgözöd le.
Ebben az esetben, vagy borzalmas a viselkedésed és a beszéded, és olyan az életed amit ők soha nem akarnának.
Vagy ronda vagy.
2019. aug. 7. 21:34
#13-as, ki lehet alakítani, kemény munkával, aminek az első lépése, hogy az ember kihúzza a fejét a s*ggéből, és egy kicsit szélesebb perspektívából kezdje szemlélni az egész világot, és benne saját magát.
2019. aug. 7. 21:35
Jesszusom, a verébből sohasem lesz papagáj, nyerd el a szívét máshogy vagy másnak.
2019. aug. 7. 21:40
Egy gödör aljáról nem túl széles a perspektíva.
2019. aug. 7. 21:41
#18-as, éppen emiatt. A gödör meg pont azért van, hogy kimásszon belőle az ember.
2019. aug. 7. 22:15
Oké, vegyünk egy példát... Rakj ki ide egy fehérneműs képet. Azonnal kapsz egy csomó privátot, mert lenyűgöztél vele egy csomó srácot. Probléma megoldva...
Vaaagy, a reálisabb része a dolognak, hogy a való életben is lenyűgözöl pár srácot, csak őket senkiknek tekinted és futsz olyanok után, akik értelemszerűen nálad jobbat is választhatnak.
2019. aug. 8. 01:13
Kapcsolódó kérdések: