Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 30-as férfi hogy képes állandó anyagi bizonytalanságban élni?
Gyakorlatilag soha nem volt hétköznapi értelemben vett munkahelye. Ő elmondása szerint "projekteken" dolgozott mindig. Ezt van hogy zsebbe adott pénzben, vagy ha számla kellett akkor haver cége adott számlát, időnként aktiválja a kisadózói egyéni vállalkozását, azzal is dolgozik.
Nem tudom elképzelni hogy ez mellett mégis hogy hozott össze, egy normális lakást, ránézésre normál egzisztenciát.
Kérdeztem hogy lesz nyugdíja stb. Erre azt mondta eleve nem gondolkodik állami nyugdíjban, neki hosszú távú megtakarításai vannak, meg említett valami életprogramot?
Csak mennyire lehet egy férfira számítani hosszú távon egy kapcsolatban ha igazából rendes munkahelye soha sincs?
Piacképes szkami tudása van ahogy 8-as kolléga mondja.
ÉN is programozó vagyok,több mint 5 éve előtte teszt automatizációval foglalkoztam.
Amit csinálsz azt csináld minnél jobban meg nyújts pluszzokat folyamatosan a melódbvan,képezd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!