Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, hogy most ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy most ne szúrjam el?

Figyelt kérdés

Ha ilyen fázisába érkeztem egy "kapcsolatnak" majdnem mindig elszúrtam, mert idegen a helyzet.

Olyan már sokszor volt, hogy találkoztam valakivel és első vagy max. második alkalommal volt szex, aztán ennyi.

Most viszont kavartam egy ismerősömmel, aki most szingli, régóta bejött, de volt csávója aztán nem is foglalkoztam úgy vele mint csajjal. Ez ilyen spontán dolog volt, lehet pont ez fogott meg benne, nem volt olyan erőltetett, mint sok randim.

Találkozna velem, de ilyenkor mi a megfelelő viselkedés?

Nem akarok nagyon needynek tűnni, de azt sem hogy parasztnak tűnjek.

Mert ugye más mikor kettesben vagyunk és mint egy nyilvános helyen. És volt igazából egy szerelmem akit ebben a fázisban szúrtam el. Túlságosan needy voltam.

Most nem vagyok az, de egy ideje nagyon nem érdekel senki, úgy mint lehetséges barátnő. Most talán felcsillant egy szikra.

26 F

2019. aug. 5. 21:15
 1/3 anonim ***** válasza:
92%
Mi az a needy?
2019. aug. 5. 21:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Először is nyugodj meg, attól majd megnyugszol.

Aztán pedig ne legyél olyan mint egy kisfiú aki mindenféléket írogat, legyél nyugis és határozott.

2019. aug. 7. 17:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Te magyar anyanyelvű vagy??? Needy angol(gondolom) csavó roma...írd le magyarúl akkor segítek:)
2019. aug. 7. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!