Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne szúrjam el?
Sziasztok!
30 körüli nő vagyok. Másfél éve lett vége egy komoly kapcsolatomnak (5 év, eljegyzés, összeköltözés).
Azóta voltak kisebb-nagyobb sikerrel járó próbálkozások.
3 férfi szerint nagyon ráakaszkodom a jelöltemre és ez nem jó. De mit tegyek, ha annyira szeretnék találkozni az éppen aktuális választottammal?
Volt pl. egy ilyen sztori, hogy meg volt beszélve, másnap találkozunk. Én azt hittem, hogy délután lesz ez, munka után. Rákérdeztem, de nem válaszolt. Pár óra múlva megint megpróbáltam, írta, hogy majd este 8 körül hív. Este eltűnt. 10 után írt egy sms-t, hogy most végzett és talizhatunk. Írtam, hogy ok. Ez nálam azt jelentette, hogy indul. Elkezdtem készülődni, vártam és vártam. Megkérdeztem, hogy mi a helyzet, és megint semmi. Reggel jött az üzi, hogy hajnali 2-kor ért haza, meg stb, de semmi bocsánat. De ez is az én hibám volt szerinte, azaz hogy nagyon eröltettem a találkozót.
Egy másik férfivel mára volt megbeszélve, hogy találkozunk. Még nem taliztunk kettesben. Egy bizonyos programon szoktunk részt venni mindketten, csak külön csapatban.
Tegnap az utolsó mondata az volt, hogy majd megbeszéljük ma a délutánt. Előtte azt írta, hogy 2 után ér rá és 5-6 körül már nem éhes, szóval előbb lenne jó neki a találka.
De most ez is milyen dolog, hogy ő se ír? :)
Egy kedves ismerősöm szerint túlságosan szeretném azt, hogy szeressenek és nagyon könnyen bele tudok zúgni szinte bárkibe, azért lesz ilyen furcsa a viselkedésem.
De ennél a pasinál (még) nem rontottam el semmit, hiszen alig beszéltünk.
Mit csináljak? Tényleg velem van a baj? :(

Szerintem nem az van Nálad, hogy szeretnéd túlságosan, hogy szeressenek.
Én úgy látom, hogy korrekt vagy, és ezt el is várod (és lehet, hogy pont kifogtál két olyat, akinél ez nem divat).
Nem hinném, hogy Veled különösebb baj lenne.
(De biztos írnak majd mások is.)
Erre a pasira nem fogok ráírni, ha kell, akkor lekötözöm a karomat :)
Ha szeretne találkozni, úgyis ír, ha nem ír, az tudjuk mit jelent.
De már tegnap este tudtam, hogy ez lesz :( annyira jellemző a mai férfiakra, hogy nem tudnak nemet mondani, mert túl nehéz, vagy nem tudom. És így közlik a másikkal a dolgokat.
A másik pedig, hogy azon a programon egy csomószor észrevettem, hogy engem bámul.
Előtte ő ajánlotta fel, hogy jelöljem be facebookon, mert úgy könnyebb ismerkedni. Egy társkeresőn bukkantunk egymásra amúgy :)
Nem értem a mai világot :(((((

4: Én sem értem a mai világot, itt is annyian írjak, hogy taktikázz, meg ilyenek. Bakker, ha nekem valaki tetszik és szeretném a folytatást, akkor írok rá, ha olyan helyen vagyok, vagy olyan szituációban, akkor legalább annyit írok, hogy bocsi Gizi, most őrültek háza van, kicsit később írok! Or something... 'Szom akar taktikázni, meg "váratni" meg trükközni... (Tudom, kiszámítható unalmas krapek vagyok, vállalom)
Bocs, ha kiakadtam, de miért nem lehet ezeket egyenesen csinálni? -.-
Pontozzatok le... :/

Veled nincs baj.
Egy férfi ha akar egy nőt, nem húzza az agyát. Valszeg több vasat tart a tűzben, vagy kósza numerát keres.
Eddig amikor ismerkedtem, ha egy pasi írt, keresett, komolyat szeretett volna. Ha nem írt csak immel ámmal, hogy fenntartartsa az érdeklődésem, akkor ott más is volt a dologban.
Már csak azzal beszélek komolyabban, akin látszik a szándék. Ha nem keres, vagy esetleg még csak válaszolni sem hajlandó, akkor hagyom.

5-ösnek is igaza van. Ha valakivel meg van beszélve valami, akkor így vagy úgy, de közlöm vele és olyan nincs, hogy valaki fél percre ne érjen rá, amíg bepötyög pár szót.
Az első említett pasinál volt olyan is, hogy Ausztriából jött haza és úgy volt, hogy utána találkozunk. Csak azt elfelejtette mondani, hogy előbb beugrik Pestre, majd Siófokra és ott is alszik. De nála az elején tényleg érződött, hogy érdeklem, rendszeresen keresett, minden nap beszéltünk, sokat találkoztunk. Aztán csökkent a lelkesedése és nem merte megmondani szemtől szembe, hanem így adta tudtomra..
A második említett pasinál én néztem félre egy tegnapi üzenetet. Nekem úgy rémlett ma reggel, hogy azt írta, ma megbeszéljük, mikor talizzunk. Erre csak annyit írt, hogy megbeszéljük.
De aranyos volt azért, mert bocsánatot kért és magára vállalta, hogy az ő hibája, ő értette félre :)
De most megint ott vagyunk, hogy nincs megbeszélve semmi. És ha én keresem, az a baj, ha ő keres... olyan nem lesz úgyse.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!