Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne szúrjam el?
Holnap randizok egy lánnyal,műjégpályára megyünk..
Szerintem kicsit félénk,nem volt még barátja,és én is szégyenlős vagyok..de remélem gyorsan feloldódom ott..
Amúgy amikor elhívtam egyből azt mondta,hogy lenne kedve eljönni velem,és este megyünk,szóval az még jobb lesz.Neten hívtam el,suliban ma nagyon mosolygott rám,beszéltünk is 1-2 mondatot,de amikor én kezdtem el beszélni,akkor az elején mekegtem,mert betojtam..meg nem engedtem előre az osztályba,igaz én voltam előrébb sokkal..ezeken csak nem sértődött meg nem?
Fizessem a jegyet holnap,meg a bérlést? Szerintem illene :)
Kezét majd meg akarom fogni,jó ürügyöm van,de félek attól hogy nagyon elszúrom az egészet..és hogy nem lesz több randi :(
az aktív randi jó arra hogy ne legyen kínos csend és feloldódjatok, akármilyen bohóckodással megfoghatod itt a kezét, jó helyre hívtad
én nem vagyok biztos benne, hogy fizetném-e, nem sóherségből, csak sok nő azt érzi, hogy ha kevés ismeretség után költesz rá, akkor azzal meg akarod vásárolni az idejét, ezalatt azt értem, hogy mivel kifizetted "kötelességének" érezheti, hogy szórakozzon veled, ez pedig kellemetlen, megbélyegezheti a dolgot, de biztos van sok nő aki nem lát hátsó szándékot a dolog mögött és értékelné
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!