Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Inspector callahan kérdése:
Mit írjak neki, hogy ne szúrjam el?
Figyelt kérdés
Megtetszett az egyetemi évfolyamomon egy lány, párszor beszélgettünk, ami alapján egy kedves-aranyos teremtésnek tűnik, állítólag most szabad, szóval talán lehetne ebből kapcsolat (vagyis jó lenne :) ). A baj csak az, hogy vége a félévnek :( . Pénteken még be akartam menni, hogy elköszönjek, meg sikeres vizsgaidőszakot kívánjak, és elkérjem a számát, de a hét elég megterhelő volt és elaludtam, nem tudtam bemenni :S . Most februárig elvileg nem találkozunk, max. vizsgákon. Arra gondoltam, hogy írnom kellene neki egy e-mailt/iwiw üzenetet, de nem tudom mit. Nem akarom elrémiszteni nyomulással, de valamit tennem kéne, hogy ne felejtsen el teljesen, esetleg még randizzunk is :) . Mit tanácsoltok? Köszönöm a válaszokat (én 20F, Ő 19 L)2009. dec. 12. 20:39
1/5 anonim válasza:
Szerintem valami olyasmit írhatnál, hogy milyen jót beszélgetettel múltkor és mennyire jó, hogy végre pihenhettek egy kicsit..és sajnálod, hogy februárig nem találkoztok, mert szimpatikusnak találod..
3/5 A kérdező kommentje:
orvostudományi
2009. dec. 12. 20:52
4/5 anonim válasza:
Dejó neked az tele van szép lányokkal:P
Szerintem ha megkérdezed hogy van stb az pont elég.
5/5 anonim válasza:
Az elsőnek igaza van szerintem,azt nem venném nyomulásnak :)
És sok sikert a vizsgákhoz,nem tudom hogy bírtad de én ápolónőnek tanulok és hát nem könnyű néha :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!