Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, mi lenne az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, mi lenne az ideális megoldás? Hogy csináljam, hogy ne szúrjam el?

Figyelt kérdés

Először is azzal kezdeném, hogy egy 16 éves fiú vagyok és még soha nem volt barátnőm! De most viszont rátaláltam egy lányra, akit nagyon nagyon szeretek, részemről szerelem volt első látásra! Ő 1 évvel kisebb, mint én.

Az egész úgy kezdődött, hogy kb. másfél évvel ezelőtt felkerült az MSN listámra ... és ott elkezdtünk dumálgatni erről-arról, baráti hangulat volt a beszélgetések folyamán. Ez tartott kb. másfél-két hónapot majd abbamaradt. Persze tudom hogy néz ki és ő is tudja én hogy, képről! Most, hogy új suliszezon kezdődött úgy jött ki a lépés (ő 9-be ment és új az osztály), hogy csupán 1 osztály választja el az ő és az én osztályom és nap, mint nap szünetekben látom a folyosón. Úgy érzem ez lehetne életem első nagy szerelme ezt a lányt nagyon szeretem. Folyosón úgy-úgy egymásra nézünk, ő is tudja, hogy szoktam ránézni. Mivel fenn úgy kezdtem nem volt barátnőm, ezért kérnék pár tanácsot a tapasztaltabbaktól :) Hogy vegyem fel vele újra a kapcsolatot: MSN-en, mint régen vagy személyesen ? Ezt érdemes elmondanom, hogy még azt sem tudom milyen a hangja, még csak nem is köszöntünk soha egymásnak :( Ha személyesen akarok odamenni hozza, hogy kezdjem, mit mondjak, hogy kerüljem el, hogy köszönés után ne legyen csend ... ? És az első találkozásnál mit kell tenni ? Előbb beszéljek újra vele MSN-en ? Hogy tudnák közelébe férkőzni ? Mit csináljak ha először megszólítom ? Kérlek segítsetek nekem, ezt a lányt nagyon szeretem és ő is gondolja szerintem, hogy tetszik nekem! Előre is köszi a válaszokat :)

2009. szept. 18. 19:03
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia, veled beszélgettem anno msn-en. blablabla...

Nem kell túlbonyolítani.

2009. szept. 18. 19:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Élőben beszélj vele először ne MSN-en mert addigra kibeszélnétek az összes témát :D

Pl. idézd fel a régebbi msn-beszélgetéseiteket, biztos meséltetek is egymásnak h kivel mi történt, sztorizgattatok stb....idézd fel ezeket a témákat,kérdezd meg emlékszik e ezekre, meg hogy mik történtek vele azóta, mondjuk jegyezd meg h jól néz ki vagy jó az illata vagy valami...hogy hiányoznak a beszélgetések meg nem csak neten hanem órák közti szünetekben is beszélgethetnétek esetleg suli után/hétvégén összefuthatnátok stb.

Ahogy olvastam, h elég jól el tudtatok dumálni biztos van sok közös témátok és remélhetőleg még mindíg egymásra vagytok hangolva :)

Mindenesetre én szurkolok nektek !! :) puszi

2009. szept. 18. 19:16
 3/7 anonim válasza:

Ha meg úgyis régen beszélgetettek és anno jóban voltatok, akkor lesz téma az biztos. Hogy mi újság vele.. bla bba Aztán később beszéljetek újra msn-en, ha minden jól ment.

A lényeg hogy ne stresszelj, úgy beszélj vele mint régen. Sok szerencsét ;)

2009. szept. 18. 19:19
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia :)

A legfontosabb a magabiztosság :)

Ha nem mersz egyből odamenni hozzá, próbálkozz közös ismerőssel odamenni hozzá, és nyugodtan dobj fel bármilyen témát, mondjuk mi történt azóta, hogy nem beszéltetek :)

Aztán ha megvolt msn-en is elkezdhetsz vele beszélgetni :)

_Szerintem_, most inkább előbb személyesen beszélj vele :)

Ha úgy alakul, első találkozáson vidd el akárhova, mondjuk egy parkba sétálni, fagyizni, bár ahhoz már hideg van..:)

2009. szept. 18. 19:21
 5/7 anonim ***** válasza:
szerintem se bonyolítsd túl, ha szégyenlősebb vagy, akkor msnen írj előbb, de nyugodtan odamehetsz hozzá ha meglátod. Mondhatod azt neki, h remélem "emlékszel még rám msnről," meg hogy "hiányoznak a beszélgetéseink." Ha jól viszonyul a dologhoz, akkor akár el is hívhatod valahova (mozi, séta, ilyesmi).
2009. szept. 18. 19:22
 6/7 anonim ***** válasza:
amit leírtak előttem az mind helyes és jó tehát fogadd meg!
2009. szept. 18. 19:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek!
2009. szept. 19. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!