Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy ne szúrjam el?
Tavaly randizgattam egy lánnyal, már az első randin hamar elkezdtünk kavarni. Majd aztán offolt. Én hülye egyszer részegen szerelmet vallottam neki. Akkor jött több féle kifogással, hogy megismerkedett valakivel stb. Engem letiltott mindenhonnan, nem is köszönt nekem...
Megláttam a badoon, aztán ráírtam, eleinte ellenségesen, majd később normálisan írogatott. És mint kiderült én bejövök neki külsőre, de az volt a baja, hogy nagyon nyomultam. Egyébként az összes nőmet így szúrtam el, hogy nagyon nyomultam, de nem olyan téren, hogy testileg, ezt nem bánták. Hanem, hogy túl korán összeakartam jönni az illetővel.
Én nem érzem veszettnek még ezt a dolgot, mert újabban érdeklődött felőlem. Meg nem is tartom magam rossz csávónak.
25 F

"megismerkedett valakivel"
"Engem letiltott mindenhonnan, nem is köszönt nekem..."
Ezek után tudod ki foglalkozna vele, de ha szeretnél a pincsikutya szerepébe bújni, akkor egészségedre. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!