Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Kis mellű nővel nem kezdenétek párkapcsolatot, ugye?
Figyelt kérdés
Ha kis mellű nővel kezdenétek, mindig a nagyra vágynátok, ezért bele sem mentek így kapcsoltba, igaz?2019. aug. 4. 14:30
31/36 anonim válasza:
Nem igaz! Nem ezen múlik egy kapcsolat!
Ettől függetlenül nekem is a feszes, kis mellek jönnek be!
48+Ffi
32/36 anonim válasza:
Én a mellküldős haverokat "bírom". Majdnem minden nagyobb társaságban van egy-kettő, aki nagy melleket küldözget emailben vagy facebookon, bárhol a haveroknak, cukkolja őket, főleg hogy a barátnőik nagy része kisebb mellű.
Mindenhol van egy-két ilyen ökör. Persze a nőket is cukkolja. Úgyhogy a nők nem a kisujjukból szopják ezt a témát. Ja meg a plasztikai sebészeknek is meg kell élni valamiből...
33/36 anonim válasza:
De, simán. Kezdeményzetem is, de csak talonban tartott ugyan úgy.
34/36 anonim válasza:
Kis mellű nővel igen, de kis eszűvel - amilyen te is vagy - nem, akármekkora melle is van.
35/36 anonim válasza:
Párkapcsolatot olyan nővel kezd az ember, aki az élet minden területén partner, társ tud lenni. A szexpartner az más tészta, ott elsődlegesek a méretek, a formás idomok.
36/36 anonim válasza:
Nekem mindig a kis mellű nők tetszettek,sose ábrándoztam nagy cicis lányról.Az igaz,hogy hozzá a vékony testalkat a nyerő nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!