Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Kis mellű nővel nem kezdenétek párkapcsolatot, ugye?
"Nem mellméret alapján választanak, de a nagy mellre izgulnak."
Nekem nőként az a tapasztalatom, hogy átlagban a kismellűekért jobban odavannak a férfiak. Két barátnőm is van, aki nagymellű és nem elhízott. Az építkezések munkásain kívül viszont nem is nagyon szólnak hozzájuk férfiak.
Nekem is kis mellem van (megjegyzem, ennek örülök, mert sok sporthoz, amit űzök nem lenne jó a nagy mell), és a párom nem ez alapján jött össze velem. Szerinte kifejezetten szép mellem van, mert formás, és neki a kisebbek mindig jobban bejöttek.
Amit állítasz az egyszerűen ostobaság és szűklátókörűség és sértettség szülte.
L
Én őszintén vállalom, hogy csak a nagymellű nők tetszenek.
G kosárméret alatt legfeljebb barátok lehetünk.
;)
Ha ket szep nöt egymas melle tennénk azt valasztanàk akinek nagyobb.
A kismellüeknek csak ugy van eselye ha nincs màs alapon.
Az utolsó két csaj, aki tetszett nekem, nos ne szépítsük: nagyítóval kellett keresni a cicit.
Egyáltalán nem szempont nekem.
Párom pont a kisebb melleket kedveli inkább, nekem viszont elég nagy van. (Most fogok kapni 48 privátot, hogy mekkorák... nem, nem írom le, nagyok)
Nem dobott ki emiatt :D
De, igen!
Inkább legyen kicsi, mint nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!