Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Kis mellű nővel nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Kis mellű nővel nem kezdenétek párkapcsolatot, ugye?

Figyelt kérdés
Ha kis mellű nővel kezdenétek, mindig a nagyra vágynátok, ezért bele sem mentek így kapcsoltba, igaz?

2019. aug. 4. 14:30
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
62%

"Nem mellméret alapján választanak, de a nagy mellre izgulnak."

Nekem nőként az a tapasztalatom, hogy átlagban a kismellűekért jobban odavannak a férfiak. Két barátnőm is van, aki nagymellű és nem elhízott. Az építkezések munkásain kívül viszont nem is nagyon szólnak hozzájuk férfiak.

2019. aug. 4. 15:21
 22/36 anonim ***** válasza:
73%

Nekem is kis mellem van (megjegyzem, ennek örülök, mert sok sporthoz, amit űzök nem lenne jó a nagy mell), és a párom nem ez alapján jött össze velem. Szerinte kifejezetten szép mellem van, mert formás, és neki a kisebbek mindig jobban bejöttek.

Amit állítasz az egyszerűen ostobaság és szűklátókörűség és sértettség szülte.

L

2019. aug. 4. 15:31
 23/36 anonim ***** válasza:
23%

Én őszintén vállalom, hogy csak a nagymellű nők tetszenek.

G kosárméret alatt legfeljebb barátok lehetünk.

;)

2019. aug. 4. 15:38
 24/36 anonim ***** válasza:
38%

Ha ket szep nöt egymas melle tennénk azt valasztanàk akinek nagyobb.

A kismellüeknek csak ugy van eselye ha nincs màs alapon.

2019. aug. 4. 15:41
 25/36 anonim ***** válasza:
62%
#24 És te mit érsz? Lol
2019. aug. 4. 15:44
 26/36 anonim ***** válasza:
71%
Perverz vagyok, ha a kicsi cici hoz lázba, az izgat fel, hozzá nagyobb popsi? 🙂 31F
2019. aug. 4. 16:16
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó két csaj, aki tetszett nekem, nos ne szépítsük: nagyítóval kellett keresni a cicit.

Egyáltalán nem szempont nekem.

2019. aug. 4. 17:00
 28/36 anonim ***** válasza:
100%

Párom pont a kisebb melleket kedveli inkább, nekem viszont elég nagy van. (Most fogok kapni 48 privátot, hogy mekkorák... nem, nem írom le, nagyok)

Nem dobott ki emiatt :D

2019. aug. 4. 17:09
 29/36 anonim ***** válasza:

De, igen!

Inkább legyen kicsi, mint nagy.

2019. aug. 4. 17:20
 30/36 anonim ***** válasza:
81%
Nagymellű nőként közlöm; egy idióta, beszűkült hülye kis phitscha vagy... lépj túl a mellméreteden, és kezdj el élni, te kis xerencsétlen!
2019. aug. 4. 17:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!