Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Kis mellű nővel nem kezdenétek párkapcsolatot,
ugye?
Naná. Inkább legyen formás feszes segge, szép lábai finom combjai, és feszes has.
Szóval igen inkább egy kisebb mell mint túlsúly.
2019. aug. 4. 14:44
A kérdező úgyis saját világnézetét fogja darálni, bármilyen válasz is érkezik. Trollkodás vagy pszichológiai zavar? Ez a kérdés csupán.
2019. aug. 4. 14:45
13/36 A kérdező kommentje:
Nem mellméret alapján választanak, de a nagy mellre izgulnak. Ha kis mellűvel jönnek össze, a kapcsolat fogja bánni. Nagy mellűekről fog fantáziálni a férfi.
Nem csak a vékony, alacsony nőknek van kis melle.
Kis mellel úgy vagytok, hogy "ha nincs más, én elnézem neked".
A válaszokból is ez jön le.
én ugy gondolom hogy a kis mellnek is meg van a maga bája mint a nagy mellnek csak hozzá teszem mindkettőt szeretem szexuálisan... :S persze az már más ha a mellek szépek esztétikusak és szimmetrikusak!
2019. aug. 4. 14:49
ja annyit még hozzáteszek... van egy lány aki nagyon bejön kicsi a melle de nagyon formásak! valószínűleg nem nézne ki ilyen jól D kosaras kfc hot stripsekkel... szóval nála előny a kis mell mert csak jobban kihangsúlyozza a szépségét :S
2019. aug. 4. 14:52
Teszek rá magasról, hogy mekkora melle van. Nekem az a lényeg, hogy elég nagynak találja a farkam, és ügyesnek a nyelvem.
Egyébként ezt a marhaságot ki mondta neked, hogy kis mellű csajjal nem kezdene férfi? Ész megáll...
2019. aug. 4. 14:53
Ez a műsor már a múltkor is lement. Troll kamu kérdés.
Nem is nő kérdezi, és nem is érdekli a válaszok.
Se privat válasz, se egy kamu kép.
2019. aug. 4. 15:01
Istenem ez a gondolkodás...komolyan annyira visszamaradott illetve néhány nőnek a buta gondolkodása.
Vajon hány millió nő lenne egyedül ha mindenki a melleket nézné?? Rengeteg.
Általában akik meg nincsenek megelégedve a mellükkel azoknak pont megfelelő méretű mellük van.
2019. aug. 4. 15:04
Nekem kis mellem van, de azt vettem észre, hogy hozzám előbb jöttek oda mindig is a férfiak ismerkedni, mint a nagymellű barátnőmhöz (pedig aztán tényleg dúskeblű nő). Kinek mi. Vannak, nyilván, akik a nagy melleket tartják vonzónak, esetükben valóban az a helyzet, amit mondasz, hogy vagy össze sem jönnek kismellűvel, vagy fantáziálnak a nagy cicikről, de nyilván kismellűként nem igazán találkoztam velük, érthető okokból. Aki kismellűnek kezd el udvarolni, azt vagy nem érdekli, vagy kifejezetten a kis mellekre izgul, és ők nem fognak a nagy mellekről ábrándozni. Megnézik, nyilván, nőként én is megnézem, ha olyan dekoltázst látok, de azért pávát se akarsz feltétlenül a lakásodba, hiába, hogy jó ránézni.
2019. aug. 4. 15:07
Lehet, hogy a nem százas nagy mell fetisizta, aki fél van haborodva, hogy egy sorozatban kismellu nők is szerepelnek és felháborító módon még pasiznak is.
2019. aug. 4. 15:07
Kapcsolódó kérdések: