Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg sok nőt zavarnak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg sok nőt zavarnak az állandóan kanos férfiak az edzőtermekben?

Figyelt kérdés

Sok nő mondta már ezt aki edzőterembe jár, hogy már azt nézik mikor van kevesebb férfi mert akkor nyugodtabban lehet edzeni, nem kell állandóan azzal tölteni az időt, hogy a "nyomuló" pasikat leszerelni.

Ez női szemmel tényleg valós és idegesítő probléma?

2019. aug. 4. 08:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
76%

nem igazan nezem oket oszinten...be dugom a fulem,aztan csinalom a dolgom. edezni megyek,nem nezelodni,vagy ismerkedni.. volt ra pelda hogy oda jottek segiteni,de megkoszontem ,aztan hamar dugtam is vissza a fulhallgatot.

24 L

2019. aug. 4. 09:57
 12/19 anonim ***** válasza:
76%
Én férfiként hajtottam el egy nőt, mert hozzám mert szólni széria közben. :D
2019. aug. 4. 10:11
 13/19 anonim ***** válasza:
76%
Ezért járok több mint 10 éve női edzőterembe. Probléma letudva. Bőven elég ha csak lesegetnek végig, az is idegesít.Többen vannak,rám néznek, röhögcsélnek, k..va idegesítő. Elég nekem az edzés, nem küzdök még velük is.
2019. aug. 4. 10:59
 14/19 anonim ***** válasza:
31%

Nem. Pár paranoiás nőn kívül senki sem állítja ezt. Több éves edzés alatt többször láttam olyat, hogy nő kezdeményezett, mint olyat, hogy férfi.

Ez a szitu inkább olyan, hogy egyeseknek minden baja van a férfiakkal, attól függően, hogy mi a téma. Akik azt hangoztatják, hogy a kondiban sorban kell leszerelniük a srácokat, azonnal mást mondanak, ha más a téma. Pl. azt, hogy náluk soha, senki sem próbálkozik, mert a férfiak már nem kezdeményeznek.

2019. aug. 4. 13:01
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
#13: női edzőteremben kik lesegetnek? :O
2019. aug. 4. 13:20
 16/19 anonim ***** válasza:
14%

Szerintetek amúgy a női edzőterem jogilag hogyan létezhet? Mert akkor ilyen elven lehetne edzőterem nem cigányoknak is.

Ha egyenlőek jogilag a nők a férfiakkal akkor engem milyen jogon zárnak ki valahonnan csak azért mert férfi vagyok?

Vagy akkor már lehetne csak női egyetem, csak női munkahely, csak buszmegálló nőknek, vagy csak simán olyan utca ahova férfiak nem mehetnek. Nehogy már ott is megbámuljuk vagy leszólítsuk a nőket.

2019. aug. 4. 14:17
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Van férfi és női fodrászat is.

A női konditerembe nem tilos a férfiaknak bemenni, mondhatják, csak jelzés, hogy a súlyok, felszerelés nem olyan, ami egy komolyan edző férfinek megfelel.

2019. aug. 4. 14:57
 18/19 anonim ***** válasza:
15# Amikor 10 évvel ezelőtt betévedtem kb. 3x más edzőterembe, nyilván nem a nőibe lesegetnek. Ezt a problémát már rég kiküszöböltem.
2019. aug. 4. 19:02
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Én férfiként "lepukkantabb" termekbe jártam szívesebben, mert a felkapott "luxus" helyeken nem éreztem annyira jól magam. Ezekben a "gettós" termekben is voltak szép számmal csinos nők is, de érdekes módon mindenki az edzéssel foglalkozott. Köszönőviszony volt, mindenki mindenkit ismert pár hónap után, de senki nem dumálni járt meg csajozni.
2020. dec. 11. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!