Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a magyar nők?
Ez az igazi fröccs szagú magyar valóság, egyenesen a falvakból meg a panel telepekből. Régen azért ott volt egy kulturált polgári réteg, ahol azért volt hagyomány, volt felelősség, volt szellemi magasság. A mai "elitnek" nevezett réteg nem más mint felkapaszkodott parasztok csordája, akik ha kell az anyjukat is eladják 20Ft-ért. A másik oldalon meg ott tobzódnak a prolik, a maguk alkesz, megcsalós, asszonyverős stílusukkal. A felnövekvő generációk meg azt látják, hogy a pénz az Isten, a gazdagtól kezdve a csórókig, mindenki többnek akar látszani, vagy minimum 3 szinttel magasabbra pozicionálják magukat. Szakadvány nők nagyképűsége, ostoba tetkós szteroid vitézek keménykedése a semmire. Made in Hungary.
Az a társadalom -vagy vegyük az alapot a családot-, szóval ahol nincs követendő viselkedési, életviteli minta, az HALOTT, REMÉNYTELEN. Most tök mindegy hogy nőkről vagy pasikról beszélünk.
Ennyi nyomorult válaszolót... A kérdezőnek igaza van. Ilyenek a nők. Hogy miért, nem tudom. Élőben simán ismerkedek. Akár szemezések után, vagy spontán a teremben ahol látom hogy ő is érdeklődően figyelget.(tehát nem random) Ilyenkor jól elbeszélgetünk, látom is rajta hogy megmozgattam az érzéseit, majd legközelebb meg sem ismernek, direkt elfordítják a fejüket... majdnem az összes akik kifejezetten tetszettek. Akikkel inkább csak haverkodás céljával ismerkedtem azok meg lihegnek🙂
Vannak nők az életemben, nem vagyok besavanyodva, de így nem találom meg az igazit ha a leginkább esélyesnek tartott lányok ilyenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!