Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyenek a magyar nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a magyar nők?

Figyelt kérdés
Már többször előfordult az, hogy élőben adták az egyértelmű jeleket a lányok (szemezés, mosolygás, érdeklődés irántam, érintések stb), amikre én természetesen léptem és elkértem a telefonszámukat, hogy majd beszéljünk egy csevegős alkalmazásban. Meg is adták, mondták írjak nekik, írtam nekik de nem válaszoltak. Utána meg meg sem akartak ismerni előben, elfordítják a fejüket stb. Tegnap is volt egy ilyen szituáció. Volt egy lány, jó hosszú ideig egymás szemébe néztünk, mosolygott, elkezdtünk beszélgetni, hozzám ért néha, kis idő múlva léptem és elkértem a számát. Írtam neki, erre annyi jött válaszul, hogy "Szia:)". Ez volt tegnap délután, kora este azóta semmi, és szerintem nem is lesz. Miért ekkora nyomor*ltak a magyar nők? Mással is ilyenek, vagy csak én fogom ki mindig az ilyet?! Lassan már ott tartok, hogy hagyom is a magyar nőket, és inkább külföldön keresek párt magamnak. Ott másabbak azt mondják. Biztos sokkal nagyobb esélyem lenne itthon, ha néger lennék, vagy kínai, vagy hasonló "egzotikum".

2019. aug. 3. 09:15
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
90%

Ez az igazi fröccs szagú magyar valóság, egyenesen a falvakból meg a panel telepekből. Régen azért ott volt egy kulturált polgári réteg, ahol azért volt hagyomány, volt felelősség, volt szellemi magasság. A mai "elitnek" nevezett réteg nem más mint felkapaszkodott parasztok csordája, akik ha kell az anyjukat is eladják 20Ft-ért. A másik oldalon meg ott tobzódnak a prolik, a maguk alkesz, megcsalós, asszonyverős stílusukkal. A felnövekvő generációk meg azt látják, hogy a pénz az Isten, a gazdagtól kezdve a csórókig, mindenki többnek akar látszani, vagy minimum 3 szinttel magasabbra pozicionálják magukat. Szakadvány nők nagyképűsége, ostoba tetkós szteroid vitézek keménykedése a semmire. Made in Hungary.

Az a társadalom -vagy vegyük az alapot a családot-, szóval ahol nincs követendő viselkedési, életviteli minta, az HALOTT, REMÉNYTELEN. Most tök mindegy hogy nőkről vagy pasikról beszélünk.

2019. aug. 5. 22:40
 32/34 anonim ***** válasza:
53%
Lazy Lover, bár lenne egy jó erős menzesz görcsöd, aztán veheted be rá a szerinted 100 féle remek gyógyszert. :D előbb fordulsz fel, minthogy hasson. Bár férfiként te csak pofázni tudsz erről, mint minden más nőket érintő dologról.
2019. aug. 23. 15:04
 33/34 anonim ***** válasza:
53%

Ennyi nyomorult válaszolót... A kérdezőnek igaza van. Ilyenek a nők. Hogy miért, nem tudom. Élőben simán ismerkedek. Akár szemezések után, vagy spontán a teremben ahol látom hogy ő is érdeklődően figyelget.(tehát nem random) Ilyenkor jól elbeszélgetünk, látom is rajta hogy megmozgattam az érzéseit, majd legközelebb meg sem ismernek, direkt elfordítják a fejüket... majdnem az összes akik kifejezetten tetszettek. Akikkel inkább csak haverkodás céljával ismerkedtem azok meg lihegnek🙂

Vannak nők az életemben, nem vagyok besavanyodva, de így nem találom meg az igazit ha a leginkább esélyesnek tartott lányok ilyenek...

2019. aug. 23. 15:43
 34/34 he84 ***** válasza:
Nincs ilyen, hogy ilyenek vagy olyanok a magyar nők. Jobb lenne nem általánosítani. Minden nő és minden férfi más. Az más kérdés, ha valaki a rossz, felszínes nőket fogja ki. Mert sajnos igenis ettől még vannak felszínes nők, de igaz ez bizonyos férfiakra is, de vannak nem felszínes, normális nők is. Ilyen buta általánosítás miatt kár kizárnmi minden magyar nőt. Ám ha valóban igaz, hogy 1-2 normális válaszolót letámadtál kérdező a rossz stílusoddal és ha néha másokkal is ilyen vagy, akkor ez plusz ok a problémádra, így ne csodálkozz.
2019. aug. 23. 15:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!