Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyenek a magyar nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a magyar nők?

Figyelt kérdés
Már többször előfordult az, hogy élőben adták az egyértelmű jeleket a lányok (szemezés, mosolygás, érdeklődés irántam, érintések stb), amikre én természetesen léptem és elkértem a telefonszámukat, hogy majd beszéljünk egy csevegős alkalmazásban. Meg is adták, mondták írjak nekik, írtam nekik de nem válaszoltak. Utána meg meg sem akartak ismerni előben, elfordítják a fejüket stb. Tegnap is volt egy ilyen szituáció. Volt egy lány, jó hosszú ideig egymás szemébe néztünk, mosolygott, elkezdtünk beszélgetni, hozzám ért néha, kis idő múlva léptem és elkértem a számát. Írtam neki, erre annyi jött válaszul, hogy "Szia:)". Ez volt tegnap délután, kora este azóta semmi, és szerintem nem is lesz. Miért ekkora nyomor*ltak a magyar nők? Mással is ilyenek, vagy csak én fogom ki mindig az ilyet?! Lassan már ott tartok, hogy hagyom is a magyar nőket, és inkább külföldön keresek párt magamnak. Ott másabbak azt mondják. Biztos sokkal nagyobb esélyem lenne itthon, ha néger lennék, vagy kínai, vagy hasonló "egzotikum".

2019. aug. 3. 09:15
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
El is vesztenéd azt a fogadást, mert nem! :)
2019. aug. 3. 11:09
 12/34 anonim ***** válasza:
27%
figyi nem csak a magyar nőkkel van a probléma...! minden nemzetiségnél megtalálhatóak az olcsó, rybancos, qurvás, pénz éhes nők... -_- :/ meg bocs de ha a beszélgetés jól alakul csak a netes csevegés nem akkor lehet hogy rosszul csinálsz valamit! szerintem egyből dobd be, fixáld le a randit... inkább mint a teloszámot és utána kérd el...
2019. aug. 3. 11:33
 13/34 anonim ***** válasza:
86%

Ha a valóságban is ennyire ilyen vagy,akkor ne csodálkozz ha lépnek miután elkezdenek veled beszélgetni. Lehet jó pasi vagy, azért nézegetnek,de ha kiesik a kapa a szádon,mit vársz? A magyar nők...

Ha úgy kezded némelyik magyar nő.

De te ismered az összeset ezek szerint.De tudod mi?

Keress magadnak külföldit és a magyar nők is jobban járnak :)

2019. aug. 3. 12:37
 14/34 anonim ***** válasza:
84%
Jah, száz pasi áll a nők előtt sorban, de többségük ilyen nyomorék, mint te.
2019. aug. 3. 12:41
 15/34 anonim ***** válasza:
86%
Köszönöm kérdező a kedves privátodat,de a veleményem ettől sem változott.Sőt megerősített abban,hogy egy igazi gyökér vagy és emiatt nem válaszolnak neked a nők.
2019. aug. 3. 13:45
 16/34 A kérdező kommentje:
Igen egy sziával aztán sok mindent eltudok rontani, amiért válaszra sem méltat. Idióták a (magyar) nők. Pont.
2019. aug. 3. 13:51
 17/34 anonim ***** válasza:
89%

A kérdező privátban anyázza a válaszolókat.

És még a magyar nőkkel van a probléma...

2019. aug. 3. 14:06
 18/34 A kérdező kommentje:
Amilyen stílust kapok, olyat adok. Majd örvendek annak, ha nyomorékoznak, meg anyáznak na persze.:) Menjetek inkább földet túrni, inni, zülleni vagy valami.
2019. aug. 3. 14:13
 19/34 anonim ***** válasza:
10%
Nem csak magyar nők. Elég annyi, hogy nők...😃😆🤣 Védák irodalma is megírta róluk, hogy végtelenül egyszerű, primitív lények.
2019. aug. 3. 14:18
 20/34 A kérdező kommentje:
Teljesen jogos. 100%.:D
2019. aug. 3. 14:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!