Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen elutasítóak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen elutasítóak az Angol lányok/nők?

Figyelt kérdés

6 éve élek kint, de egyszerűen az angol nők le sem sz@*nak.

Magyarországon pedig sok barátnőm volt, és sok nővel flörtöltem is munkahelyeken.

Nem vagyok Brad Pitt de ahhoz képest jól nézek ki.

Van hajam, sportos testalkatom van, ha mosolygok gödröcskés az arcom. Angolul is jól tudok, nem vagyok muja sem, szeretek flörtölni és van önbizalom is.

Viszont azt tapasztaltam hogy itt a nők rám sem néznek, beszélgetni sem lehet velük leállni.

Mielőtt félreértés lenne belőle, nem akarom hogy azt higgyétek sokra tartom magam.

Csupán nem értem hogy amíg otthon nem volt gond becsjozni, itt mi lehet a gond?

Lehet hogy azért mert külföldi vagyok?

á

#nők #külföld #problémav km ml ló r CV #magyar hu xd
2019. aug. 2. 00:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%

Az angolok olyan furak.. én is tapasztaltam.

Egy angol lànnyal próbàltam barátkozni (én is làny vagyok amúgy, szóval nem párkeresés volt a cél), csak együtt dolgoztunk külföldön. Nah hát én még olyan beképzelt, lenèző ember nem láttam. Ez a kb. miért kéne veled beszèlgetnem típus, ki vagy te, hogy hozzám mersz szólni.. Van tapasztalatom párkeresés területén is. Angol pasik..idióta állatok..

Nekem az a tapasztalatom, hogy ezek a tipik angol Darcyk csak a filmekben léteznek, de az angol kis úrinők megmaradtak.. csak az arcuk lett nagyobb az elmúlt évszázadokban.

2019. aug. 2. 01:04
 2/11 anonim ***** válasza:
94%
Más kúltúra...
2019. aug. 2. 01:05
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Mert van tartásuk...
2019. aug. 2. 07:33
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

Gondolom irigyek mert neked valszeg jó alakod van,csinos vagy nőies.

Az angol nők meg vagy egy asszot szilvák,vagy tömperdömper disznók minimum 90kg a combja akkora mimt nekem egy(hobbitestépítő vagyok,solat làbazok is).

Gondolom ez is benne van mert irigyek a kelet európai lànyokra mivel ,,elveszik a palikat".

Komolyan ezt sokan mondták.

2019. aug. 2. 07:44
 5/11 A kérdező kommentje:

# 3/4

Làtszik hogy nem ismered igazán mi a helyzet Angliában.

Nézz utána a "Single Mum Uk" kifejezésnek.

2019. aug. 2. 08:13
 6/11 anonim ***** válasza:
5%

Ne törődj 3-assal Bazsi lesz.

Mondom irigyek a kelet európai nőkre meg szídják komolyan,mert nem jut nekik minőségi sőt semmilyen pali sem,idejönnek csajozni,vadászni,ismerkedni.

Nekik meg marad a csoki meg az ujjuk.

2019. aug. 2. 08:35
 7/11 anonim ***** válasza:
84%
Az angolok hihetetlen rasszisták. Nem fognak leállni egy magyarral.
2019. aug. 2. 08:36
 8/11 anonim ***** válasza:
85%
Azért, mert magyar vagy. Az Európában általánosan elfogadott fajelmélet szerint a kelet-európai népek a legalacsonyabb rendűek.
2019. aug. 2. 08:44
 9/11 A kérdező kommentje:

# 7/8

Értem mire gondolsz, de hogyan jövök én az angolok radszizmusához, én is fehér vagyok.

Nem inkább xenofóbot akartál mondani?

2019. aug. 2. 11:30
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom én inkább az ellenkezőjét tapasztaltam. Ez szerintem nagyon emberfüggő. Akikkel én találkoztam ők nagyon normálisak voltak, pedig tudták hogy magyar vagyok.

Nyilván más a mentalitás meg a kultúra de az sem kizárt hogy te futottál bele rossz emberekbe.

2019. aug. 2. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!