Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen elutasítóak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen elutasítóak az Angol lányok/nők?

Figyelt kérdés

6 éve élek kint, de egyszerűen az angol nők le sem sz@*nak.

Magyarországon pedig sok barátnőm volt, és sok nővel flörtöltem is munkahelyeken.

Nem vagyok Brad Pitt de ahhoz képest jól nézek ki.

Van hajam, sportos testalkatom van, ha mosolygok gödröcskés az arcom. Angolul is jól tudok, nem vagyok muja sem, szeretek flörtölni és van önbizalom is.

Viszont azt tapasztaltam hogy itt a nők rám sem néznek, beszélgetni sem lehet velük leállni.

Mielőtt félreértés lenne belőle, nem akarom hogy azt higgyétek sokra tartom magam.

Csupán nem értem hogy amíg otthon nem volt gond becsjozni, itt mi lehet a gond?

Lehet hogy azért mert külföldi vagyok?

á

#nők #külföld #problémav km ml ló r CV #magyar hu xd
2019. aug. 2. 00:48
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Javítom.

Értem mire gondolsz, de hogyan jövök én az angolok "rasszizmushoz", én is fehér vagyok.

Nem inkább xenofóbot akartál mondan

2019. aug. 2. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!