Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért ilyen elutasítóak velem...

Miért ilyen elutasítóak velem a lányok?

Figyelt kérdés

Idén 18 leszek de még soha nem volt barátnőm. Soha nem csókolóztam, nem volt semmi "komolyabb".

Idén az volt az újévi fogadalmam, hogy szerzek egy barátnőt.

Nem is húztam az időt, már január első hetében rá írtam néhány lányra és előjött az, ami miatt tavaly tavasszal felhagytam a próbálkozásokkal: elutasítottak. De az a baj, hogy meg sem adják az esélyt. Tehát tavaly akkor volt mindennek vége, amikor egy lány, akivel úgy látszott hogy lehet valami egyszer csak abbahagyta az írogatást. A kérdésekre egy szavas választ adott, majd mikor kis ideig nem kerestem, mikor rá írtam nem válaszolt. Idén nem tartott hónapokig: rá írtam a lányra, kedves voltam és egyszerűen nem válaszolt. Köszönt és semmi több. És ezek nem egyedi esetek voltak. Mindenkivel így jártam, akire idegenül írtam rá.

Nem vagyok egy Adonisz, nem vagyok sportos, izmos, macsó. Nem vagyok gazdag, nincs kocsim, motorom.

De sok jó tulajdonságom van, ami csak akkor ismerszik meg, ha beszélek. De ezt az esélyt meg sem adják. Miért?

Tényleg az kell hogy a profilképemen a város menőjeivel ( akiker ismerek egyébként, többen osztálytársaim ) legyek? Vagy a szigeten ( fesztivál )? Esetleg egy BMW-ben? Akkor megadnák az esélyt? Akkor beszélnének velem?

2016. jan. 13. 16:45
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Linkeld nekem az fb profilodat és megmondom mi a gond. 22L :D
2016. jan. 13. 16:53
 2/22 anonim ***** válasza:

"ényleg az kell hogy a profilképemen a város menőjeivel ( akiker ismerek egyébként, többen osztálytársaim ) legyek? Vagy a szigeten ( fesztivál )? Esetleg egy BMW-ben? Akkor megadnák az esélyt? Akkor beszélnének velem?"

Nem.

Nem tudom, miért utasítanak el, mert nem ismerlek. De ettől még nem beszélnék veled, mert voltál a szigeten. Én is voltam. És?

2016. jan. 13. 16:54
 3/22 anonim ***** válasza:
Egyébként így van, ahogy a 3. mondja, tényleg linkelheted.
2016. jan. 13. 16:54
 4/22 anonim ***** válasza:
mármint 1., bocsánat
2016. jan. 13. 16:55
 5/22 anonim válasza:

Ha normális lányt szeretnél, őt nem autóval, pénzzel, meg helyi menőkkel fogod lenyűgözni. Persze nem árt, ha interneten ismerkedsz, hogy vannak olyan képeid, amin tényleg látható vagy, de nem megtévesztő, tényleg nincs szükség a hazugságokra. Ha van valami, amit kifejezetten szeretsz csinálni, akkor jól jöhet, ha ez látszik az adatlapodon. Pl. ha szeretsz kutyázni, akkor egy szabadban játszós kép tök jó lehet, hiszen visszaadja, miket szeretsz csinálni.

Ismerkedni lány barátokon keresztül kicsit könnyebb, mert akkor a kiszemelt lány pl. megkérdezheti a barátnőjét, hogy milyen vagy, és valószínűleg többet megtud majd a belső értékeidről. Segít, ha picit szélesíted a baráti társaságod, és az új emberekkel talán olyan lányba botlasz, aki tényleg érdeklődik irántad, és nem azt nézi, mennyi pénzed vagy menő barátod van.

Persze nem tudom, milyen stílusban ismerkedsz, de talán akkor is több sikered lesz, ha az interneten csak viszonylag rövid ideig beszélgetsz valakivel, amíg felméred, tetszik-e a lány, aztán azt írod, nézd, nagyon szimpatikus vagy, szívesen találkoznék veled, hogy élőben is beszélgethessünk. Vagy ajánlj fel egy közös programot. Ha már kicsit ismeritek egymást, és tudod, hogy valamiben részt fogsz venni, írd neki, hogy aznap épp azon a helyen leszel, jó szórakozásnak tűnik, és jó lenne, ha veled tartana. :)

2016. jan. 13. 17:00
 6/22 anonim ***** válasza:
90%

Valószínűleg az a gond, hogy külsőre nem tetszel nekik. Interneten az első benyomást a külsőddel tudod megtenni, így ha ez a külső nem ébreszt bennük vonzalmat, akkor nem valószínű, hogy esélyt fognak adni.

Mert az oké, hogy ők neked tetszenek, de ha ők nem tudnának vonzódni hozzád, akkor abból kapcsolat sem lenne. Ha meg tisztában vannak ezzel, akkor csak egymás idejét húznátok. Éééés mielőtt még valaki rávágná, hogy a nők felszínesek, nem, a kémia megléte kötelező. Ha nincs, akkor kapcsolat sem lesz .

Mondjuk az sem mindegy, hogy milyen típusú lányokra írtál rá.

2016. jan. 13. 17:09
 7/22 anonim ***** válasza:
90%

Nem jár jutalomfalat azért, mert kedves vagy. Nem jár semmi neked azért, mert akarod. A lányoknak is van szabad akaratuk, és ha nemet mondanak, el kell fogadni, és tovább lépni.

Gondolom, te sem a világ csúnyáinak írogattál?

2016. jan. 13. 17:13
 8/22 A kérdező kommentje:
7# igazad van és mégsem. Nem a csúnyáknak írtam de nem is a legszebbeknek. A hozzám hasonló kategóriájú lányoknak írtam. Akik természetesen nálam jobbat akarnak.
2016. jan. 13. 17:40
 9/22 anonim ***** válasza:

Nem tudom, nálad mi a gond, de leírom, én miért utasítottam vissza pár embert Facebookon:

- kiderült, hogy 7 évvel idősebb nálam, és ennek ellenére sem tudott 2 szavas válasznál többet írni, főleg azt írta, hogy LOL, és én tartottam fenn a beszélgetést, pedig ő udvarolt nekem, komolyan, virágot ne vegyek magamnak?

- volt ugyan profilképe az egyiknek, de kábé semmi se látszott rajta, csak kapucniban volt meg árnyékban stb., persze rólam rögtön képet kért

- alapból aki azzal kezdi, hogy küldjek képet, azt törlöm. van rólam kép a facebookon, nem megtévesztő, ha az nem elég, másra ne verje

- általában ez van, hogy van egy kocsi vagy egy maci a képén, de én persze mindent mutassak meg

- ha a BMW-d lenne a képen, ugyanez a kategória: nem látom, kivel beszélgetek

- persze van olyan, hogy valaki egyszerűen csak nem tetszik

Ez a ki kinek a súlycsoportja dolog: lehet, hogy te úgy látod, hogy átlagos lányoknak írtál, de

- észrevételem szerint a férfiak nem mindig az átlagos lányokat nevezik átlagosnak (láttam olyat, aki egy Heidi Klum kinézetű nőt akart felszedni, és szerinte átlagos volt)

- ha a lány érzi, hogy azért csak neki írsz, mert a szebb lányoknál nincs esélyed, az nem éppen bók

- nem biztos, hogy ugyanaz a véleményetek magatokról. Lehet, hogy szerinted ő átlagos és/vagy a te kategóriád, de ő nem biztos, hogy így gondolja. Alapból ez az emberek besorolása szerintem gusztustalan, mármint amikor pasik ilyeneket írnak, hogy 10/akárhányas egy nő, és osztályozzák. Attól, hogy szerinted átlagosan néz ki, attól pl. lehet, hogy az előző barátja helyesebb volt nálad. Ezen lehet persze fennakadni, de ha valóban megkapta a szebb pasit, akkor mért tartsa magát átlagosnak/arra érdemesnek?

2016. jan. 13. 21:52
 10/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó az értelmes választ. Ez segített a legtöbbet.

Egyébként van fent rólam fénykép a face-en csak kevés. Van egy amin én vagyok, van egy amin a haverommal vagyok meg van néhány osztályfotó. Ennyi. Én nem vagyok a Facebook híve, ott csak kapcsolatot tartok, illetve most már megpróbálok kezdeményezni ( több, de inkább kevesebb sikerrel ), mert élőben félénk vagyok. Egyszerűen nem merek odamenni, mert félek ak következménytől. Face-en max ennyi lesz: vissza utasítanak, de nem érzem azt hogy "beégtem".

2016. jan. 13. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!