Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért ilyen elutasítóak velem...

Miért ilyen elutasítóak velem a lányok?

Figyelt kérdés

Idén 18 leszek de még soha nem volt barátnőm. Soha nem csókolóztam, nem volt semmi "komolyabb".

Idén az volt az újévi fogadalmam, hogy szerzek egy barátnőt.

Nem is húztam az időt, már január első hetében rá írtam néhány lányra és előjött az, ami miatt tavaly tavasszal felhagytam a próbálkozásokkal: elutasítottak. De az a baj, hogy meg sem adják az esélyt. Tehát tavaly akkor volt mindennek vége, amikor egy lány, akivel úgy látszott hogy lehet valami egyszer csak abbahagyta az írogatást. A kérdésekre egy szavas választ adott, majd mikor kis ideig nem kerestem, mikor rá írtam nem válaszolt. Idén nem tartott hónapokig: rá írtam a lányra, kedves voltam és egyszerűen nem válaszolt. Köszönt és semmi több. És ezek nem egyedi esetek voltak. Mindenkivel így jártam, akire idegenül írtam rá.

Nem vagyok egy Adonisz, nem vagyok sportos, izmos, macsó. Nem vagyok gazdag, nincs kocsim, motorom.

De sok jó tulajdonságom van, ami csak akkor ismerszik meg, ha beszélek. De ezt az esélyt meg sem adják. Miért?

Tényleg az kell hogy a profilképemen a város menőjeivel ( akiker ismerek egyébként, többen osztálytársaim ) legyek? Vagy a szigeten ( fesztivál )? Esetleg egy BMW-ben? Akkor megadnák az esélyt? Akkor beszélnének velem?

2016. jan. 13. 16:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Először is, örülök, ha segítettem. Másodszor:

a fotóid nem jók. Például honnan lehet tudni, melyik vagy te, és melyik a haverod? Meg van rajta jelölve a neve? Az osztályfotó még rosszabb. Múltkor én a saját évfolyamtársain osztályfotóján kerestem 5 percig olyasvalakit, akit ismerek. Csinálj magadról egy előnyös képet. Javaslom, ne tablókép legyen, mert az azt sugallja, hogy életed egyetlen jó képe. Ugyanis a tablóképe a legtöbb embernek jó lesz (nekem mondjuk pont előnytelen, de általában az emberek szokták szeretni), és ha ilyen nagyon beállított képed van, abból az jön le, hogy olyan ronda vagy, hogy csak profi fotós tud belőled szépet kihozni. Bocs, az igazat mondtam.

Azon kívül én nem vagyok annak híve, hogy minden legyen publikus a FB-on, de ha te ismerkedésre használod, akkor lehet, hogy mégis így illik. Mert érdekel, hogy a másiknak milyen az ízlése stb. Pl. ha szerintem ZS kategóriás filmeket néz, máris unszimpatikus. Aki semmit nem mutat magáról, és úgy akar ismerkedni, azt én is visszautasítom. Nekem nem publikusak a dolgaim, de ugyebár nem is én kezdeményeztem. Viszont ha szeretne valamit, akkor ne csak egy titkos adatlap legyen, mert az semmivel sem kevésbé gyanús, mint egy cukros bácsi. Ha valaki titkolja az adataid, de mégis ismerkedésre használja a FB-ot, akkor vagy pedofil, vagy csúnya. Ha nem igaz, akkor is erre asszociálunk, mert mi másra.

Plusz megjegyzés:

én nem ismerkedem FB-on. Én van, aki egyszerűen nem. A FB nem társkereső. Van, aki ezért nem ír vissza.

2016. jan. 13. 22:58
 12/22 anonim ***** válasza:

És van, amit meg nem kell magadra venni. Én pl. ezen az oldalon se írok vissza az ilyenekre. Mert a 47. "úgy megduglak, hogy szétrobban a p*csád" üzenet után már nem nyitod meg azt se, aki esetleg normálisat írt.

Azon kívül ugye tudod, hogy ha nem ismeritek egymást, az Egyebekbe megy a leveled? észrevenni is nehezebb, és "gyanúsabb" is, hogy mit akarsz, nem vírus-e stb.

2016. jan. 13. 22:59
 13/22 A kérdező kommentje:
Csak olyanokra írok rá akik vissza jelölnek. És pont ezaz: amikor valakit be/visszajelölök megnézem a képeit ( kivéve ha ismerem ). Tehát látja amikor visszajelöl hogy hogyan nézek ki ( persze nem egyből írok rá, minimum néhány hét múlva ).
2016. jan. 13. 23:28
 14/22 anonim ***** válasza:

De ha nincs kint rendes képed (fent leírtam, hogy miért)...

Amúgy nem az a lényeg, hogy nézel ki feltétlenül. A kölcsönösség a lényeg. Hogy ha pl. kérsz róla képet (nem mondom, hogy kérsz, de sok pasi megteszi), akkor bunkóság, hogy neked csak a kontúrod látszik.

2016. jan. 13. 23:38
 15/22 anonim ***** válasza:

"A hozzám hasonló kategóriájú lányoknak írtam."

Ha már a külsőről van szó, lehet, hogy túlbecsülöd magad, és "jobbaknak" írsz, ha meg nem...

Akkor sem hiszem, hogy átlagosaknak írsz.

Gondolom, kövérek egyből kizárva, de a macis fiúkat - kövér fiú nem létezik, csak macika - el kell fogadni.

Tapasztalatból mondom, néha fogatlan ötvenévesek írogatnak meg olyan emberek, akik extrák lehetnének a Gyűrűk Urában. Ami azért sértő, mert nekik nyilván számít a külső, de ha nekem számít, gonosz vagyok.

2016. jan. 14. 00:04
 16/22 anonim ***** válasza:
"A hozzám hasonló kategóriájú lányoknak írtam. Akik természetesen nálam jobbat akarnak." Hát épp ez az. Ne írj ismeretlenül lányokra Facebook-on,mert nem mindenki értékeli. Mellesleg az szerintem érezhető,mikor azért írnak ismerkedés céljával rád,mert egy elérhető kategóriának tartanak és nem te érdekled konkrétan a rád írót,hanem hogy legyen egyáltalán barátnője és azért ez sérti a büszkeséget.
2016. jan. 14. 14:57
 17/22 anonim ***** válasza:

"Gondolom, kövérek egyből kizárva, de a macis fiúkat - kövér fiú nem létezik, csak macika - el kell fogadni. "

Pontosan ugyanerre gondoltam. Az átlag lány manapság sajnos - ez nem jó, de így van -, bizony sokszor kövér is.

2016. jan. 15. 10:37
 18/22 anonim ***** válasza:

F17, én is idén leszek 18, hasonló helyzetben vagyok, mint te, két fontos különbséggel: A facebookon nincs rendes profilképem (hjaj, pedig már rég kéne), a másik, hogy soha semmit nem osztok meg a facebookon, tehát rólam kb csak az adataimat lehet látni, és ilyen csoportképeket, ahol meg vagyok jelölve stb.

Fiúként én nem támadom meg azt a mondatot, hogy veled egy kategóriájú lányokra írtál (írsz), ezt jól be lehet lőni. Viszont ha már 10-es rendszerben számolunk, olvastam valahol itt egy olyasmit, hogy a lányoknak (ha ők 10/x-ek) x+1 -es pasi jut, a pasiknak x-1-es lány. Nem tudom, mennyi az igazságtartalma, de lehet, hogy ez így igaz.

Én azt tudom tanácsolni, hogy bulikban gyakorold az ismerkedést, a menő haverokkal nyugodtan menj bulizni, legyen jó csoportkép, rakjátok fel a fb-ra, viszont az igazit nem buliban kell megtalálni, buliban rendes és értelmes lányokat nem sűrűn lehet találni. Próbáld a fiú és lány barátokon keresztül teljesíteni a kívánságod.

Remélem, hogy tudtam segíteni.

2016. jan. 16. 11:34
 19/22 anonim ***** válasza:

Utolsó, a pasik rendszeresen túlértékelik magukat.

Náluk az is egy pont, hogy "kedves vagyok". Lánynak ezért viszont nem jár pont.

Ha csak külsőre mész: linkeld be a saját képedet, és azokét, akikre ráírtál. Itt mindenki megfogadja, hogy csakis az igazat mondja, és pontoz.

2016. jan. 16. 13:23
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként hadd mondjak valamit, most jutott eszembe.

Mindenkinek a legjobb kell. Nem az általánosan legjobb, pl. nem kell mindenkinek George Clooney. De aki szerint ő a legjobb pasi, annak ő kell.

Ismered azt a kifejezést, hogy "settle" (kb. megállapodik)? Akkor használják, amikor már családot kéne alapítani, nincs kedved megkeresni az igazit, és aki épp ott van, azzal családot alapítasz.

Ez tényleg olyan, amit az egyik előző írt, hogy nem az a lényeg, hogy találjam meg életem szerelmét, vagy a Kata szeressen, hanem csak legyen már egy nőm. Mindegy, hogy ki, csak legyen. Ez baromi sértő. Senki nem akar "ő is megteszi" lenni.

Hiába mondod, akinek írsz, az eggyel biztos jobban néz ki nálad. Nem tudod magadról megállapítani külső alapján, hogy "hányas" vagy, mert magadat ismered, nem tudsz attól elvonatkoztatni.

Érdekes, nekem nőként a te korodban is alap volt, hogy nekem nem jár pasi. Mert először túl kövér voltam, aztán túl sovány. Alap volt, hogy olyan szintre hozom magam, hogy megérdemeljem a legjobbat, nem arra gondoltam, hogy majd alig helyes pasikkal ülünk a langyos fosban. Nekem is baromi sok jó tulajdonságom van, kit érdekel? Nem számít semmit. Úgy kell kinézned, mint egy címlap lány/fiú, és akkor válogathatsz. Vagy teszel érte, vagy utálsz mindenkit, aki tesz érte.

2016. jan. 16. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!