Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért ilyen elutasítóak velem...

Miért ilyen elutasítóak velem a lányok?

Figyelt kérdés

Idén 18 leszek de még soha nem volt barátnőm. Soha nem csókolóztam, nem volt semmi "komolyabb".

Idén az volt az újévi fogadalmam, hogy szerzek egy barátnőt.

Nem is húztam az időt, már január első hetében rá írtam néhány lányra és előjött az, ami miatt tavaly tavasszal felhagytam a próbálkozásokkal: elutasítottak. De az a baj, hogy meg sem adják az esélyt. Tehát tavaly akkor volt mindennek vége, amikor egy lány, akivel úgy látszott hogy lehet valami egyszer csak abbahagyta az írogatást. A kérdésekre egy szavas választ adott, majd mikor kis ideig nem kerestem, mikor rá írtam nem válaszolt. Idén nem tartott hónapokig: rá írtam a lányra, kedves voltam és egyszerűen nem válaszolt. Köszönt és semmi több. És ezek nem egyedi esetek voltak. Mindenkivel így jártam, akire idegenül írtam rá.

Nem vagyok egy Adonisz, nem vagyok sportos, izmos, macsó. Nem vagyok gazdag, nincs kocsim, motorom.

De sok jó tulajdonságom van, ami csak akkor ismerszik meg, ha beszélek. De ezt az esélyt meg sem adják. Miért?

Tényleg az kell hogy a profilképemen a város menőjeivel ( akiker ismerek egyébként, többen osztálytársaim ) legyek? Vagy a szigeten ( fesztivál )? Esetleg egy BMW-ben? Akkor megadnák az esélyt? Akkor beszélnének velem?

2016. jan. 13. 16:45
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Nekem is irkáltak már Facebook-on ilyen szituációs alapon,mint te. Csak viszont én is hallottam,hogy az illető előtte írt már a,b,c személynek is,akik elutasították. Szerinted miért utasítottam el szintén? Mert kikérem magamnak,hogy bárkinek valami "d" megoldása legyek csak!

Az ember a szerelmet keresi,aki önmagáért szereti,nem csak valami élettársat,akivel összeáll mert nincs jobb lehetőség.

2016. jan. 17. 11:39
 22/22 anonim ***** válasza:
Még előző vagyok. Szívből kívánom,hogy találd meg a párodat,de a keresésed alapja ne a "mindegy, csak legyen" attitűd legyen. Türelmesnek kell lenned,mert van mikor az igazira,akit szerethetsz várni kell.
2016. jan. 17. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!