Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a magyar nők?
en csaj vagyok ,ez velem is elofordult nem is egyszer
itthon pesten tomegkozlekedesen , utcan leszolit, szamcsere.. viber...
tipikus kerdesek :
hogy vagy
mivel foglalkozol
mit szeretsz csinalni szabadidodben...
valaszok sablonos.... baratokkal logni , sport, foci stb.
erre a chat kommunikaciora ki kivancsi , melyik lany vevo?
aztan nem itt, egy deli orszagban ugyanez megtortent .. a pasi kb. a 4. randin kerdezte meg mivel foglalkozom mert ELOTTE egy csomo olyan ERDEKES temat feldobott , amin csak neztem wooow wtf...
pl.
" Szuksegem lenne informaciora rolad.. mit szeretsz? Sushi, olasz konyha, ha? Feher, voros bor? " ..ekkor tudtam ez a pasas a kedvemben akar jarni..
" Kerdezhetek valami szemelyeset? " mondom magamban.. wow ez tudja mit akar...
ez egy erdekes chat kommunikacio amit NEM AKAROK ABBAHAGYNI ... ellentetben a " mivel foglalkozol, mit csinalsz szabadidodben " kerdes cunami...
Mert a nők többségének csak megszületni volt nehéz. Igazából még eddig egy nő sem tudott megcáfolni. Ne gyertek nekem azzal az agyonsztárolt érvvel hogy munkahely, meg szülés. Elég sok nőt ismerek, és akadály nélkül vették ez a hatalmas nagy akadályt. Akkor mi is az az óriási negatív megkülönböztetés? Nem kaptok annyi fizetést? Ugye ezt nem gondoljátok ti sem komolyan? Pontosan annyit kaptok mint egy férfi, a közszférában bértábla van. Folytassátok miben is vagytok elnyomva...
Mondjuk tényleg sajnállak benneteket, amikor 30 pasi közül kell választanotok, keresem is a papir zsebkendőmet. Autót is vezethettek, bemehettek bárhova, szavazhattok is. Háztartást már nem kell vezetnetek, gyereket már nem kell szülnötök. Ezzel szemben utazgathattok bárhova, azzal fekszetek le akivel csak akartok, a mai világ már nem mutogat senkire ezek miatt. Szóval mi is az a nagy probléma, amivel nektek NŐKNEK meg kell birkóznotok? Ha akarjátok 5 percenként cserélhetitek a párotok, ha akarjátok lehet gazdag udvarlótok, ha akarjátok lehet szegény legény. Ha akarjátok 10 perc alatt 200 jelentkezőt találtok szexkapcsolatra. Ha akarjátok egyedül élhettek, ha akarjátok házasodhattok, ha akarjátok elválhattok. Tényleg, mi a nehézség az életetekben? Jaaaaaaaaaaaaa tudom, az az óriási férfi dominancia, az az állandó elnyomás és üldöztetés amiben élnetek kell. Jajjj bocsánat!
A viccet félretéve, ha akarjátok pincsikutyát csináltok egy férfiből, ha akarjátok egy cégvezetőt. Úgy öltözködhettek ahogy akartok, arra az egyetemre mehettek amelyikre akartok, már ha úgy tanultatok. Ha akartok külföldre utaztok, ott is élhettek, ott is pasizhattok ahogyan csak akartok. Nálatok az adu-ász, úgy éltek vele ahogyan csak akartok. Sőt, lassanként már tökmindegy hogy néztek ki, tökmindegy milyenek vagytok, mert 100% hogy tömegek jelentkeznek még így is. Nem kell megbecsülnötök a jót, mert bárhol beleülhettek a következő fészekbe.
Nem, nem igazán tudtok megcáfolni, mert ha szétnézek mindenhol csak azt látom, hogy válás, szakítás, és hopp, 2 hét és már ott is van az új, a jobb és a szebb lovag.
Nektek már az agyatokra ment a sok jó. Én megértem, olyan ez, mint amikor a kisgyerek 20 játékot kap karácsonyra, és a bőség zavarába elkezd sírni, hogy egyik sem jó, és nincs mivel játszania. Nálatok dettó ugyanez van.
Apropó, akkor se sírjatok már, amikor a nagy női szuper megérzéseitekkel kiválasztjátok a 100 pasi közül a legtrógerebbet, majd az jól megaláz. Ennek meg az az oka, hogy azért választottátok őt, mert túl jó az életetek, és furdalja az oldalatokat, milyen az, amikor ledominál, megaláz valaki.
Ennyi.
Hú mennyi frusztrált, balfácán pasi kesereg itt! Velem anno ismerkedésnél nagyon kedves, aranyos, figyelmes volt a párom. Inkább őt választottam, mint azt a bunkó pasit, aki amúgy akkor nagyon tetszett.
Nem leheséges, hogy ti nagyon beképzelt, válogatós hímneműek vagytok? Meg az is egy nyomi, mint a kérdező, aki általánosítja a nőket.
"Velem anno ismerkedésnél nagyon kedves, aranyos, figyelmes volt a párom."
Persze, az ilyen már nem menő... Mikor ismerkedtetek meg? 20 éve? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!