Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar nők fejében miért van az, hogy egy 40 éves férfi az már pocakos, kopaszodó, lelakott fazon, amikor a valóság teljesen más?
https://www.youtube.com/watch?v=3tT86Zr28qM
Ebben a videóban is a pasi pl. 50 éves, és mégis úgy ragadnak rá a 20 éves csajok mint legyek a légypapírra. Le sem tudja őket vakarni, erről szól az egész sorozat.
De a való életben is az van, hogy egy férfi az idővel csak egyre kelendőbb lesz a nőknél, mivel egyre tapasztaltabb, sármosabb, karakteresebb és egzisztenciálisan is egyre stabilabb lesz egy férfi. A ráncok, az őszülő halánték pedig kifejezetten vonzó a legtöbb nő számára.
Akkor miért állítják itt sokan ennek az ellenkezőjét? Miért próbálják meghazudtolni a valóságot?
Hát én negyvenes nő vagyok, aki épp ismerkedni próbál. Naivan felmentem a badoo-ra, ahol nem igazán lehet korlátozni, hogy kik jelölnek, max. nem jelölöm vissza. Hát kb. fél óra nézelődés után sikítva menekültem, mert szembetalálkoztam a nagy magyar valósággal.
Az én szűkebb környezetemben a negyvenes férfiak még ha pocakosodnak is, kopaszodnak is, egész vállalhatóak. De amikor az ország minden részéről láttam, hogy milyenek az "átlagos" negyvenesek, és tényleg 100-ból 90... na akkor már rendesen elkeseredtem.
(Egy színész pedig mindig rossz példa, ha az átlagot akarod bemutatni.)
#24 Oke, de ez nem változtat a tényen hogy gillian andersont még nőként is előbb engedném be az ágyamba, mint a linkelt david duchovnyt. Vagy jennifer lopezt is. Vagy Sandra bullockot is. Vagy Salma hayeket is. Vagy Amy Poehlert is.
Szerintem csak az a baj, hogy férfiként sokan kizárólag a gyerekekre jellemző külső jegyekre vagytok képesek erekciót produkálni, ezért képtelenek vagytok észrevenni a felnőtt szépséget.
A férfiaknál meg annyira nem vagytok képesek felmerni a jó külsőt, hogy még azt is főnyereménynek látjátok, aki csak egy fokkal jóképűbb egy szemétkupacnál, miközben akár olyan férfiakat is linkelhetnel, akik... tudod... Alá is támasztják azt amit mondani akarsz.
Mindezek mellett szerintem tudom hogy mi zajlik le benned. Tele vagy fájdalommal es gyűlettel, és azt akarod, hogy a gyűlöletet tárgya is legyen olyan elkeseredett, mint te, ezért kiböfögsz az éterbe ilyen megalazonak szánt kérdéseket. Azt akarod hogy a nők féljenek az egyedülmaradástól, mint ahogy te is félsz, és higyjék, hogy értéktelenek, mint ahogy te is annak érzed magad, és egyben reményt is akarsz adni magadnak, hogy majd varazsutesre minden jobb lesz, csak ki kell várnod türelmesen.
De szar ügy, mert egyrészt nincs igazad sem a férfiak, sem a nők öregedését illetően, mert az öregedés genetikatol, etrendtol és mozgástól lesz méltóságteljes, nem pedig a nemek miatt (szóval ha már most húzod a szádat, mert a hulyek urva nők elvarjak, hogy sportolj, ami szerinted igazságtalan mert a kanapén dogleni jobb, akkor még csak david duchovny színvonalú külsőről se álmodj 40 éves korodra)
Másrészről meg nem a külsőd meg a párkapcsolati statuszod az egyetlen, ami örömforras lehet, szóval rondan is lehetsz boldog, és jokepuen is lehetsz egy szánalmas kis szar.
Persze az, akinek az az álom, hogy vén fejjel is 20evesekkel kavarjon, az nem hiszem hogy ezt megértheti.
Na mindegy. Majd lesz valahogy neked is, meg nekünk is.
"Nőkre meg nem."
Igen, valóban, azért van erre egy külön szó is, tudod, a MILF. A dögös érett férfiakra is van... izé, hogy is van... ja, nincs is. :P
Valaki kiokosítana, hogy egy külföldi sorozatnak mégis mi a fax közé van a magyar valósághoz?
33/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!