Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar nők fejében miért van az, hogy egy 40 éves férfi az már pocakos, kopaszodó, lelakott fazon, amikor a valóság teljesen más?
https://www.youtube.com/watch?v=3tT86Zr28qM
Ebben a videóban is a pasi pl. 50 éves, és mégis úgy ragadnak rá a 20 éves csajok mint legyek a légypapírra. Le sem tudja őket vakarni, erről szól az egész sorozat.
De a való életben is az van, hogy egy férfi az idővel csak egyre kelendőbb lesz a nőknél, mivel egyre tapasztaltabb, sármosabb, karakteresebb és egzisztenciálisan is egyre stabilabb lesz egy férfi. A ráncok, az őszülő halánték pedig kifejezetten vonzó a legtöbb nő számára.
Akkor miért állítják itt sokan ennek az ellenkezőjét? Miért próbálják meghazudtolni a valóságot?
"Ebben a videóban is a pasi pl. 50 éves, és mégis úgy ragadnak rá a 20 éves csajok mint legyek a légypapírra"
A megjátszott videót ne keverd a valósággal kérdező.Az teljesen más.Ez a színész is csak fiatalon volt igazán vonzó, az öregedés neki sem vált előnyére, ahogyan sokan másoknak sem(fog).
Az én környezetemben egy kezemen megtudom számolni a vonzó 40-es pasik számát.A legtöbb bizony sörhasú, kopaszodó, ápolatlan, igénytelen, mosdatlan.Kocsma, sörszag a jellemző rájuk.
Mikor fogjátok végre abbahagyni az átlag férfiak hollywoodi hiressegekhez való hasonlitasat?
Egy gyereknek több esze van ennél.
(David duchovny egyébként kifejezetten ronda, es pont hogy a hátrányára vált az öregedés, szóval nem értem hogy miért pont őt linkelted)
Nézz meg egy átlagos magyar 40 éves pasit, és kérdez meg újra. A többség pocakos. Nem feltétlen lelakott, de nem egy kigyúrt ember. A huszonévesek között se az ilyen kigyúrt testalkat a legjellemzőbb, nemhogy 40-eseknél.
Én mindig azt mondom, hogy egy 40 éves pasi egyetlen egy dologban lehet jobb, mint egy 20 éves és ami miatt a nők jobban bukhatnak rá: ha több a pénze. Ha nem több a pénze, akkor semmivel se jobb vagy több, mint egy 20 éves.
A 30os pasi is nézhet ki jól a többi korabelihez képest. De a bőrének feszessége, teltsége sosem lesz olyan, mint amilyen huszonévesen lehetne.
Nőkre is igaz ugyanez, öregszünk mi is, lehet jónők 30 felett, csak másik ligában, mint a huszonévesek.
A férfiak, akik korral kopaszodnak, rosszabbul jártak, mint a nők..
Már aki. Nálunk senki, nagyapám is 75 körül volt mikor picit magasabb lett a homloka. De ennyi.
Cserébe 35 éves korára minden férfi felmenőm full ősz. Én is kezdek az lenni 28 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!