Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magyar nők fejében miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar nők fejében miért van az, hogy egy 40 éves férfi az már pocakos, kopaszodó, lelakott fazon, amikor a valóság teljesen más?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=3tT86Zr28qM

Ebben a videóban is a pasi pl. 50 éves, és mégis úgy ragadnak rá a 20 éves csajok mint legyek a légypapírra. Le sem tudja őket vakarni, erről szól az egész sorozat.

De a való életben is az van, hogy egy férfi az idővel csak egyre kelendőbb lesz a nőknél, mivel egyre tapasztaltabb, sármosabb, karakteresebb és egzisztenciálisan is egyre stabilabb lesz egy férfi. A ráncok, az őszülő halánték pedig kifejezetten vonzó a legtöbb nő számára.

Akkor miért állítják itt sokan ennek az ellenkezőjét? Miért próbálják meghazudtolni a valóságot?

2019. aug. 2. 15:01
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
93%

"Ebben a videóban is a pasi pl. 50 éves, és mégis úgy ragadnak rá a 20 éves csajok mint legyek a légypapírra"

A megjátszott videót ne keverd a valósággal kérdező.Az teljesen más.Ez a színész is csak fiatalon volt igazán vonzó, az öregedés neki sem vált előnyére, ahogyan sokan másoknak sem(fog).

Az én környezetemben egy kezemen megtudom számolni a vonzó 40-es pasik számát.A legtöbb bizony sörhasú, kopaszodó, ápolatlan, igénytelen, mosdatlan.Kocsma, sörszag a jellemző rájuk.

2019. aug. 2. 15:21
 12/29 anonim ***** válasza:
92%
Ne hasonlíts már egy színészt össze az átlag magyar 40+ évesekkel... :D Főleg ne egy sorozatbeli karaktert. Majd mi eldöntjük, hogy nekünk vonzó-e egy hozzánk képest vénember.
2019. aug. 2. 15:27
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Mikor fogjátok végre abbahagyni az átlag férfiak hollywoodi hiressegekhez való hasonlitasat?

Egy gyereknek több esze van ennél.

(David duchovny egyébként kifejezetten ronda, es pont hogy a hátrányára vált az öregedés, szóval nem értem hogy miért pont őt linkelted)

2019. aug. 2. 15:42
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Persze, pont egy 40+-os pasirol álmodom. Jó lesz az 30 alatt is. De inkabb 27 alatt.
2019. aug. 2. 15:43
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Szabó Győző, 49

[link]

Schmuck Andor, 48

[link]

Hujber Ferenc, 44

[link]

Nagy Ervin, 42

[link]

2019. aug. 2. 15:48
 16/29 anonim ***** válasza:
67%
Én pont egy 50-hez közeli színészbe szerettem bele, személyesen ismerem. A legjobb pasi, akit valaha is láttam. Fiatalabb kori képein még olyan tejfölös képű, nekem sokkal jobban tetszik most. De az a helyzet, hogy általában az lesz jó pasi 40-50 körül, akki 10-20 évvel korábban is az volt.
2019. aug. 2. 16:16
 17/29 Sunshinedoll ***** válasza:
97%

Nézz meg egy átlagos magyar 40 éves pasit, és kérdez meg újra. A többség pocakos. Nem feltétlen lelakott, de nem egy kigyúrt ember. A huszonévesek között se az ilyen kigyúrt testalkat a legjellemzőbb, nemhogy 40-eseknél.

Én mindig azt mondom, hogy egy 40 éves pasi egyetlen egy dologban lehet jobb, mint egy 20 éves és ami miatt a nők jobban bukhatnak rá: ha több a pénze. Ha nem több a pénze, akkor semmivel se jobb vagy több, mint egy 20 éves.

2019. aug. 2. 16:21
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

A 30os pasi is nézhet ki jól a többi korabelihez képest. De a bőrének feszessége, teltsége sosem lesz olyan, mint amilyen huszonévesen lehetne.

Nőkre is igaz ugyanez, öregszünk mi is, lehet jónők 30 felett, csak másik ligában, mint a huszonévesek.

A férfiak, akik korral kopaszodnak, rosszabbul jártak, mint a nők..

2019. aug. 2. 16:36
 19/29 anonim ***** válasza:
19%

Már aki. Nálunk senki, nagyapám is 75 körül volt mikor picit magasabb lett a homloka. De ennyi.

Cserébe 35 éves korára minden férfi felmenőm full ősz. Én is kezdek az lenni 28 évesen.

2019. aug. 2. 16:46
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Edricus, komolyan azt hittem minimum 40 körül vagy.
2019. aug. 2. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!