Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csúnya embereknek hogy lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randa kérdése:

Csúnya embereknek hogy lesz párkapcsolata?

Figyelt kérdés

Hol és hogyan?

Tapasztalatokat és megfigyeléseket várok.

Köszönöm.

2019. júl. 31. 22:30
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
19%
Csúnya nőknek úgy, hogy értelmesek. Csúnya férfiaknak úgy, hogy gazdagok.
2019. aug. 1. 07:41
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sokan mondták már milyen helyes, meg jóképű vagyok, hogy annyi csajom lehetne/lehetett volna, hogy nem győzöm összeszámolni, ennek ellenére eddig volt egyetlen kapcsolatom, ami tartott 3 évig. Vele volt az első csók és az első szex is, előtte (22 éves koromig) semmi. Szóval nézhetsz ki akárhogy ha nem tudsz csajozni/pasizni, nem ezen múlik elsősorban.

Inkább a társkeresési képességeid fejleszd, a külsődön úgysem tudsz érdemben változtatni. Mondjuk a személyiségeden sem nagyon, ha egyszer nem születtél nőcsábásznak/"férfi mágnesnek" akkor max. eljátszani tudod a nagymenőt, de az egy idő után úgyis kibukik, hogy nem te vagy valójában.

Amúgy meg soha ne add fel a reményt, lehet majd egyszer találkozol álmaid nőjével/pasijával és boldogan éltek majd. Én soha nem gondoltam volna, hogy valaha is összejöhet egy párkapcsolat, de megtörtént. Jött egy lány és ment minden magától. :)

2019. aug. 1. 08:37
 23/27 anonim ***** válasza:

F/N???

Úgy hogy nem erőlködsz és idejében elkezded. Tizenévesen kell akkor még komolynak tűnő valójában még ártelmatlan kapcsolattal(okkal) indítani hogy mire felnőtt leszel készen állj és rendelkezz is megfelelő tapasztalattal!

2019. aug. 1. 09:24
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Saját tapasztalatom szerint sehogy, nekem legalábbis. Ugyanis eddig még nem találkoztam olyan nővel, aki egy kicsit is vonzódott volna hozzám fizikailag is. Amit meg is értek, úgyhogy már jó pár éve igazából nem keresek barátnőt. És azt kell mondjam kiegyensúlyozottabb vagyok így, hogy elengedtem a párkeresést és nem görcsölök rajta.
2019. aug. 1. 09:38
 25/27 anonim válasza:
Utolsó én se vagyok a legszebb de járok bulikba és ott lehet ismerkedni ha komoly kapcsolat nem is egy éjszakás kaland biztosan! ;)
2019. aug. 1. 10:14
 26/27 anonim ***** válasza:
Én viszont nem vagyok bulizós típus és az egyéjszakás kalandok sem érdekelnek.
2019. aug. 1. 11:00
 27/27 anonim válasza:
Egyszeru Legyen egy olyan lány barátod aki tetszik sokáig legyetek barátok leglabb 3 év az alatt próbálj közeledni hozzá és a végén talán még kedvel és beléd szeret
2019. aug. 2. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!