Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya embereknek hogy lesz párkapcsolata?
Hol és hogyan?
Tapasztalatokat és megfigyeléseket várok.
Köszönöm.
Nekem sokan mondták már milyen helyes, meg jóképű vagyok, hogy annyi csajom lehetne/lehetett volna, hogy nem győzöm összeszámolni, ennek ellenére eddig volt egyetlen kapcsolatom, ami tartott 3 évig. Vele volt az első csók és az első szex is, előtte (22 éves koromig) semmi. Szóval nézhetsz ki akárhogy ha nem tudsz csajozni/pasizni, nem ezen múlik elsősorban.
Inkább a társkeresési képességeid fejleszd, a külsődön úgysem tudsz érdemben változtatni. Mondjuk a személyiségeden sem nagyon, ha egyszer nem születtél nőcsábásznak/"férfi mágnesnek" akkor max. eljátszani tudod a nagymenőt, de az egy idő után úgyis kibukik, hogy nem te vagy valójában.
Amúgy meg soha ne add fel a reményt, lehet majd egyszer találkozol álmaid nőjével/pasijával és boldogan éltek majd. Én soha nem gondoltam volna, hogy valaha is összejöhet egy párkapcsolat, de megtörtént. Jött egy lány és ment minden magától. :)
F/N???
Úgy hogy nem erőlködsz és idejében elkezded. Tizenévesen kell akkor még komolynak tűnő valójában még ártelmatlan kapcsolattal(okkal) indítani hogy mire felnőtt leszel készen állj és rendelkezz is megfelelő tapasztalattal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!