Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan hogy valakinek sosem lesz párkapcsolata?

Figyelt kérdés

Én szeretnék, de nem találok olyan nőt akivel lehetne bármi is.

Annyira rossz hogy nagyon sok mindenkinek ennyi idősen már évek óta van kapcsolata nekem meg nem. Pedig én is szeretnék boldog lenni egy nővel. Akivel később családom lehet.

De már rég óta úgy érzem hogy én sosem fogom megtalálni az igazit. Sokan azt mondják hogy mindennek eljön az ideje. De sokszor úgy érzem hogy nekem nem fog eljönni az ideje annak hogy barátnőm legyen.

Pedig nem nézek ki rosszul. És nincs is kibírhatatlan természetem.

Köszi a válaszokat! :)

2019. jún. 6. 13:37
 1/8 anonim ***** válasza:
23%

Van, az életképtelen emberek.

A szexuális szelekció ma is működik, ha nem lennének prostik egy rakás pasi lenne, aki szüzen halna meg.

2019. jún. 6. 13:45
 2/8 anonim ***** válasza:
51%

Igen, van. Sőt, az élet nem szemét, nem jóságos, az életnek minden semleges. Nulla a garancia arra is, hogy mindenki megtalálja a párját.

Ami van az a remény, és az akarat. Ha ezekkel nem állsz hadilábon, nagyobb az esélye hogy célba érsz, de az sem 100%.

2019. jún. 6. 14:01
 3/8 anonim ***** válasza:
96%

Ja, még valami: Te nem egy nővel akarsz boldog lenni, hanem egy nő által. Nem egy nőt akarsz boldoggá tenni hanem saját magad. Meg amit boldogságnak gondolsz, az csak ideig-óráig tartó öröm.

A boldogsághoz nem kell semmi és senki, de ez a mai emberek 99%-nak magas és elképzelhetetlen.

2019. jún. 6. 14:04
 4/8 anonim ***** válasza:
80%

Érdekes, hogy egyesek rögtön "életképtelen"-nek nevezik azokat akik egyedül maradnak...

Amúgy miért ne lenne ilyen? Nem mindenki olyan szerencsés, hogy megtalálja azt akivel pont egyeznek a legtöbb dologban.

2019. jún. 6. 14:34
 5/8 anonim ***** válasza:
41%
Ismerek szerzetest aki betegeket ápol egy kórházban lényegében 0-24. Bizonyára kártékony egy elmebeteg lehet.
2019. jún. 6. 18:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Ezen az életképtelen szón én is fennakadtam. Én mondjuk az vagyok, de ezt így általánosítani már súrolja a rosszindulat határát. Meg milyen már a második mondat is, mintha azt sugallná, hogy "Megálljatok ti szerencsétlen emberek, hogyha nem lennének prostituáltak, akkor még ennyi sem jutna nektek!"
2019. jún. 6. 18:27
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki azt állítja hogy csak a párkapcsolat meglététől lehet boldognak lenni 1. Az így igen szar lehet.

2.Csak olyan 15 éve hallgatom a kapcsolatfűggő szerencsétleneket az elméleteikkel hogy akiknek nincs nője / pasija annak miért szar az élete.

Utóbbin így már röhögni sincs erőm.

Még véletlenül sem látnál meg önön korlátoltságukat.

Szánalmasak. Ja és csak 8 nőnek mondtam nemet eddig.

Mielőtt jönne valaki a soha nem volt neked résszel.

2019. jún. 6. 18:34
 8/8 anonim ***** válasza:
80%
Elég sok embert ismertem már életemben, mert nem vagyok fiatal, de egyetlen olyannal se találkoztam, akinek egész életében soha ne lett volna párkapcsolata. Az más kérdés, hogy ezek mennyire voltak életképes, tartós kapcsolatok.
2019. jún. 6. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!