Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csúnya embereknek hogy lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randa kérdése:

Csúnya embereknek hogy lesz párkapcsolata?

Figyelt kérdés

Hol és hogyan?

Tapasztalatokat és megfigyeléseket várok.

Köszönöm.

2019. júl. 31. 22:30
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
39%

#9 az elmúlt 30-50 évbe kicsit megváltozott a világ és a fontossági sorrend.

Mit kompenzálsz amikor szóba se állnak egy ronda fickóval?

2019. júl. 31. 22:55
 12/27 anonim ***** válasza:
37%

Úgy írod a kérdést, mintha kötelezō lenne mindenkinek párkapcsolatban lenni, pláne olyan személlyel, akibe szerelmes. Nem, ez nem olyasvalami, ami minden embernek 1 fōre kötelezōen járna.

Ha csúnya vagy s semmi érdekes nincs benned emberileg, akkor ne is várd, hogy válogatni fogsz a partner jelöltekbōl.

Amùgy bármilyen tökéletlen embernek lehet egy akármilyen párkapcsolata, ha úgy áll hozzá, hogy muszájból összejön akàrkivel, hogy ne legyen egyedül. Arra nincs recept, hogy hogyan legyen boldog párkapcsolatod valakivel, akibe szerelmes vagy.

2019. júl. 31. 23:03
 13/27 A kérdező kommentje:

Na ja, mivel a kinézet a number1, onnan még az esélyt se adják meg.

Igazságtalan az élet. Ki hitte volna, hogy ez lesz, szüleim mindketten szépek, tesóm is jól néz ki, csak én szívtam meg.

2019. júl. 31. 23:08
 14/27 Lazy Lover ***** válasza:
25%
Se hogy... De aki alacsony de helyes az is megszívta
2019. júl. 31. 23:12
 15/27 A kérdező kommentje:
Ez nem olyan, ami JÁR, csak ami valakinek nem jár. Önhibáján kívül ráadásul, mert nem Jolie-nak vagy Pitt-nek született
2019. júl. 31. 23:19
 16/27 A kérdező kommentje:
Kinézetileg.
2019. júl. 31. 23:20
 17/27 A kérdező kommentje:

Volt évfolyamtárs alacsony és helyes, nem volt gondja a csajozással. Gondolom férfi vagy.

A magasság nem annyira hátráltató, amíg nem a két véglet.

2019. júl. 31. 23:23
 18/27 anonim ***** válasza:
95%

Csúnya nőként csak úgy, hogy összejöttem egy olyan sráccal akinek 0 önbizalma volt.

De nem működött mert rosszul bàntunk egymással úgyhogy szakítottam vele, majd kifakadt, hogy amúgy semmirekellő és rideg vagyok, akivel alig lehet beszélgetni.

Életem egyik legjobb döntése volt, mert nem csak a külsőm ocsmány de belàttam hogy emberileg sem vagyok toppon, szóval nem tudtam megfeleni az elvárásainak. Remélem talál egy nálam jobb csajt.

Szóval ennyi: csúnya làny csak nagyon kiéhezett és a végletekig elkeseredett fickóhoz juthat - amíg elbírja viselni az ezzel járó stresszt és megalàztatàst (mert ilyenkor a nő "szamàr" hiszen "ló" nincs...).

Ha valaki olyan helyzetben van mint èn, akkor az egyedüllétet javaslom mert sokkal jobb a közérzetem mióta nem keresek párt, talàn mèg 1-2 jellemvonásomon is tudok javítani.

Férfi perspektívàból nem nyilatkozom mert nincs péniszem.

2019. aug. 1. 00:51
 19/27 anonim ***** válasza:
46%
Sötétben.
2019. aug. 1. 00:55
 20/27 anonim ***** válasza:
91%

Sok nem túl szép párt látok az utcán, azok is összejöttek valahogy.

Én már jöttem össze csúnya pasival, mert olyan jó szövege volt, teljesen levett a lábamról, pedig azt mondják az átlagnál helyesebb nő vagyok. Pasiknál sokat számît a laza magabiztos de természetes fellépés.

Egyébként meg teljesen felesleges azon agyalni ha valaki nem szép. Veszi el az energiát feleslegesen, változtatni meg úgysem lehet rajta.

Nagyon vonzó tud lenni egy ronda férfi is ha maximálisan ápolt, ízléses megjelenésű.

2019. aug. 1. 05:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!