Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a nők miért az ilyen tipust választják?
Vagy forditva : vajon az ilyennek hogy van bárátnője?
Miközben több ezer jószivű, szerető "férfi" van magányosan! Egyszerűen nem értem!!!
Azt nem írták,hogy milyen kapcsolat volt köztük, csak azt,hogy gyakran látták Őket együtt. Az is lehet,hogy ez a srác mindig is zaklatta.
A nők általában nem a brutalitást keresik egy pasiban, ilyenről szó sincs.
"A nők általában nem a brutalitást keresik egy pasiban, ilyenről szó sincs."
Mégis egy rakás nő van együtt olyan pasival, aki veri őket. Osztálytársam annak idején pl. levágott egy pofont a barátnőjének, és még az kért bocsánatot tőle... :D
Hagyjuk már ezt, a nőket számtalanszor lehet agresszív pasival látni.
Lehet ez a csaj is ilyen volt, magának kereste a bajt.
Ez nem hiszem, hogy úgy megy, hogy : Szia, gyilkos vagyok, járunk? A nők meg: juj, pont az én tipusom!!
Nem látsz bele mindenkibe, van ahol évekig tartó tök jónak tűnő kapcsolat után derül ki valakiről, hogy egy állat.
Honnan tudod, hogy ő amúgy nem kedves?
Lehet, hogy nagyon is az, és a hétköznapokban talán még "jószívű" is (látszólag).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!