Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért ezt választják? (Bővebben lent)
Vegyünk egy példát:
Van egy lány akinek két pasi csapja a szelet, az egyik szerelmes a lányba és mindent megtenne érte, boldoggá tenné, a másikba meg a lány szerelmes.
A lányok miért azt választják akikbe szerelmesek?
Ilyen esetben a pasik mindig csak kihasználják, megcsalják a lányt, a lány mindig minden felett szemet húnynak, és megbocsájtanak. Meg síránkoznak mégis hozzájuk ragaszkodnak. De mit szeretnek bennük?
Ezt példaként írtam, de sok ilyet ismerek a környezetemben. A lányok miért nem értékelik a rendes pasikat?
Az élet nem valami hollywoodi film.
A lányok azt választják, aki nekik tetszik, mert a többit észre sem veszik, aztán vagy bejön, vagy nem.
Te miért nem azzal vagy, akit nem szeretsz? Miért akarsz azzal lenni, akit szeretsz? Ugyanazért, amiért a nők.
Most jobb lenne neked olyasvalakivel lenni, aki nem is szeretett soha és nem is fog? Csak mert te olyan rendes vagy, hogy lehazudod a csillagos eget is?
Miért lenne jo neked egy párkapcsolatban, ahol nem is szerelmesek beléd?
Képzeld van ám olyan is, hogy én megszeretek valakit, az a másik meg viszontszeret! Akkor mégis mi a francért pazaroljam az időmet másra ne legyél blőd!
"Miért lenne jo neked egy párkapcsolatban, ahol nem is szerelmesek beléd?"
Igazad van, de a lányok mégis ehhez a partnerhez húznak jobban.
" A lányok miért nem értékelik a rendes pasikat?"
Tehát azért mert valaki szerelmes belém már egyből jó és renes ember is? Basszus ha én ezt hamarabb tudom...
Egyébként értelmes ember egyiket sem választja. Ne haragudj de nyilván okkal nem szerelmes a másik delikvensbe. Persze, olyannal is hülyeség együtt lenni aki nem szeret, de senki nem lesz attól jobb vagy értelmesebb vagy alkalmasabb ember mert szerelmes valakibe.
Ez a kép jutott eszembe a sok válasz után:
"Miért lenne jo neked egy párkapcsolatban, ahol nem is szerelmesek beléd?"
Itt vágtad el saját magad alatt a fát. Jó, megértjük, hogy nem válassza a rendes fiút, mert nem érez semmit iránta, és akkor választja a másik fiút akibe ő szerelmes. DE, még korántsem biztos az, hogy a választott fiú szerelmes ŐBELÉ és akkor tulajdonképpen hol is állunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!