Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A lányok miért ezt választják?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért ezt választják? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Vegyünk egy példát:

Van egy lány akinek két pasi csapja a szelet, az egyik szerelmes a lányba és mindent megtenne érte, boldoggá tenné, a másikba meg a lány szerelmes.

A lányok miért azt választják akikbe szerelmesek?

Ilyen esetben a pasik mindig csak kihasználják, megcsalják a lányt, a lány mindig minden felett szemet húnynak, és megbocsájtanak. Meg síránkoznak mégis hozzájuk ragaszkodnak. De mit szeretnek bennük?

Ezt példaként írtam, de sok ilyet ismerek a környezetemben. A lányok miért nem értékelik a rendes pasikat?

2019. ápr. 27. 22:19
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
17%

Ha nem lennék szerelmes egy nőbe, de ő tényleg nagyon szeretne engem, akkor idővel én is beleszeretnék.

De le lehet engem pontozni, tudom, hogy a többség nem így gondolkodik.

2019. ápr. 27. 22:59
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

Ez most valami vicc kérdés, hogy miért azt választja valaki, akibe szerelmes ahelyett, akibe nem?

Ennyi ésszel akármilyen "rendes" pasi is lehetsz, akkor is sztornó.

2019. ápr. 27. 23:10
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

Arra adj nekem választ hogy te melyiket választanád?

A) adott egy kevésbé szép nő akibe soha nem tudnál szerelmes lenni, de ő oda van érted

B) fullos nő akibe szerelmes vagy

Kezded megérteni? Vagy még mindig nem?

2019. ápr. 27. 23:17
 14/33 anonim ***** válasza:
65%

Ughhuuuuuuuuu de a NájszGáj miért pont az Elérhetetlen Julikába szerelmes és miért nem képes racionálisan felmérni, hogy a negyedannyira vonzó Csunyácska Katika szívesen talán szívesebben venné a közeledését?

Miért kell ilyen ostoba ösztönlénynek lenni?

Aztán meg siránkoztok, hogy egy nap 40 évesen ébredtek egyedül, úgy, hogy életetekben csak a kezetek adott nektek orgazmust.

Ezt csak példaképp írtam, de sok olyan pasit ismerek a környezetemben aki nem hajlandó eldobni minden igényét pusztán azért, mert egy selejtesebb nő elérhető.

Amúgy meg a legirritálóbb dolog ezena világon, amikor úgy próbáljátok beállítani, mint ha a vesztes pasi igazából rendes és a személyiségét tekintve egy kincs lenne.

Nem, nem... Ebben az esetben mindkét választási lehetőség selejt, csak az egyik introvertált selejt, a másik meg extrovertált selejt, és ebből a választékból tényleg talán vonzóbb lehet az, akiben vanvalamennyi magabiztosság.

A TÉNYLEG rendes férfiak nem akadnak fenn ilyeneken, hanem boldog párkapcsolatban élnek a barátnőjükkel.

2019. ápr. 27. 23:27
 15/33 anonim ***** válasza:
22%

Én nem jönnék olyannal össze akit nem szeretek, de olyannal sem aki engem nem..

De ha valaki szeret engem és harcol is értem, akkor előbb utóbb én is megszeretem.

2019. ápr. 27. 23:50
 16/33 anonim ***** válasza:
87%

Te mégis kivel jönnél össze szívesen:

a) olyan lánnyal aki iránt nem érzel, nem is tetszik

b) olyan lánnyal, akibe szerelmes vagy

2019. ápr. 28. 00:03
 17/33 anonim ***** válasza:
86%
Utolsó, ugyan ezt írtam én is, de úgyse fogja megérteni, merthogy ő milyen "rendes" pasi és mi az hogy visszautasítják :D
2019. ápr. 28. 00:07
 18/33 A kérdező kommentje:

"Arra adj nekem választ hogy te melyiket választanád?

A) adott egy kevésbé szép nő akibe soha nem tudnál szerelmes lenni, de ő oda van érted

B) fullos nő akibe szerelmes vagy

Kezded megérteni? Vagy még mindig nem?"

Az hogy valaki külsőre nem szép de szerelmes belém és mindent megtenne értem egy idő után azért szerelmes tudnék bele lenni.

Viszont ha a "fullos" szép nőt választanám, eki belsőre egy nagy nulla, hosszútávú kapcsolat elképzelhetetlen lenne vele, mivel egy bizonyos idő után a párkapcsolatban már nem a külsőségek fontosak, sokkal inkább a belső. Ha meg a külső alapján választokviszont belsőleg nem fog meg benne semmi, akkor bármikor jöhet egy még fullossabb csaj aki külsőleg jobban meg tud fogni.

2019. ápr. 28. 00:08
 19/33 anonim ***** válasza:
Mert ha nem vonzódik a másik iránt, akkor mit csinálna vele? Nem tudna pl talán rágerjedni a csaj egy olyan pasira, akinek a kinézete nem jön be, vagy a személyisége, meg van pl , akinek kimondottan kifejezetten szerelem is kell hozzá, hogy lefeküdjön pl valakivel. És társat meg szerintem többnyire nem csak beszélgetni választanak az emberek, de pl egy beképzelt emberrel adott esetben még az se jó. Én pl akibe nem vagyok szerelmes, azzal nem jönnék össze. Ez tuti. De egyébként nálam azért jó, hogyha szerelmes vagyok valakibe, látok kölcsönösséget is, tehát érzem is róla, érződik a másikról, hogy viszontszeretve vagyok. Meg pl egyébként nem mindenki rendelkezik nagyon jó emberismerettel, hogy megállapítsa, hogy a másik tényleg szereti-e. Pl akibe bele van zúgva, nagyon erős is , hogy mellette akarna lenni mingig. Mármint csaj aki pasiba zúgott, akkor nem a másikkal akarnak lenni, főleg ha pl viszonzottnak is látja az érzéseit.
2019. ápr. 28. 00:53
 20/33 anonim ***** válasza:
83%
Az itt gyakran hangoztatott "rendes pasi" kifejezés a külsőre átlagos/átlag alatti, személyiségre pedig vállalhatatlan lúzereket takarja. Aki valóban normális, rendes "pasi", annak nincsenek ilyen gondjai.
2019. ápr. 28. 02:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!