Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A lányok miért ezt választják?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért ezt választják? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Vegyünk egy példát:

Van egy lány akinek két pasi csapja a szelet, az egyik szerelmes a lányba és mindent megtenne érte, boldoggá tenné, a másikba meg a lány szerelmes.

A lányok miért azt választják akikbe szerelmesek?

Ilyen esetben a pasik mindig csak kihasználják, megcsalják a lányt, a lány mindig minden felett szemet húnynak, és megbocsájtanak. Meg síránkoznak mégis hozzájuk ragaszkodnak. De mit szeretnek bennük?

Ezt példaként írtam, de sok ilyet ismerek a környezetemben. A lányok miért nem értékelik a rendes pasikat?

2019. ápr. 27. 22:19
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
39%

Csak a lányok olyan lököttek, hogy olyan szekér után futnak, ami nem veszi fel őket.

32/f

2019. ápr. 28. 05:52
 22/33 anonim ***** válasza:
70%
Azt választom, akibe szerelmes vagyok. Mert ő vonz, ő a mindenem, képes vagyok még azt is eltűrni, hogy ő nem szerelmes, csak hogy vele lehessek. Aztán reménykedem, hogy majd idővel belém szeret. Persze ez nem történik meg. Ugyanúgy ahogy én is tudom magamról, hogy ha valakibe nem vagyok szerelmes, akkor nem is leszek. Pont ezért nem jövök vele össze.
2019. ápr. 28. 08:34
 23/33 anonim ***** válasza:
41%
14: A probléma valójában az, hogy a csúnyácska kati kellene, de az is a menőmacsót akarja
2019. ápr. 28. 08:46
 24/33 anonim ***** válasza:

"Az hogy valaki külsőre nem szép de szerelmes belém és mindent megtenne értem egy idő után azért szerelmes tudnék bele lenni."

Na persze, ez így elméleti síkon nagyon szépen hangzik, a megvalósítás már kevésbé menne. Tegyük fel, hogy van két nő:

Jutka 34 éves, van két 6 év alatti gyereke az ex férjétől, aki megcsalta, mert meghízott a gyerekek után és a fáradság miatt nem vágyott annyi szexre, mint előtte. A tescoban pénztáros, lenőtt, zsíros haja van, izzadtságszagú, van rajta 30 kiló plusz, kinyúlt, kínais melegítőkben jár. Ennek ellenére nagyon rendes nő, kedves, jóindulatú, kicsit együgyű ugyan, de tisztességesen neveli a gyerekeit, mindent megad nekik, de mégis azért vágyik egy férfira. Szerintem nem nehéz elképzelni, mindenki ismer minimum egy Jutkát. Szóval Jutkával megismerkedtek, nagyon tetszel neki, egyértelműen rád van indulva.

A másik Kati, 24 éves egyetemista mondjuk gazdasági szakon. Igazi bombanő, hosszú, egyenes, ombre haja van, vékony, C kosaras melltartót hord, heti 3-4-szer jár edzeni, nőiesen, divatosan öltözködik, mindig új ruhákban jár. Nincs gondja a pénzzel, a szülei saját lakást és autót vettek neki, egyetlen dolga a tanulás és a bulizás, nyáron fesztiválokra, külföldi nyaralásokra jár a barátaival és a fényképeket rendszeresen tölti fel közösségi oldalakra. Egyébként úgy általában kedves, sokat mosolyog, rengeteg barátja van. Katival is megismerkedsz mondjuk közös társaságban, nagyon kedves a megismerkedésnél, mosolyog rád, de a továbbiakban nem igazán foglalkozik veled, a "népszerűbb" srácokkal beszélget.

Szóval azt mondod, hogy Katit észre sem vennéd, mert Jutka őszintén szeret és mindent megtenne érted? Na persze. Egyből jönnél ide gyakorira sirni, hogy a jó nőknek miért mindig csak a kigyúrt, gazdag phaszkalapok kellenek, az átlagos férfiak pedig arra vannak ítélve, hogy egyedül haljanak meg, mert Jutkát persze emberszámba sem vennéd.

2019. ápr. 28. 08:46
 25/33 anonim ***** válasza:
Azért kétlem hogy minden esetben bele tudnál szeretni egy olyanba akibe most perpill nem vagy szerelmes de törődik veled. Nekem van olyan pasi aki évek óta fut utánam és meg akar hódítani de csak egy lúzerként tekintek rá és az is marad, nem tudnék beleszeretni.
2019. ápr. 28. 11:09
 26/33 anonim ***** válasza:
30%
25 és miért? Mi olyan hibája van amit nem változtathatna? Mert ha mittudomén van 10 kiló feleslege, akkor mondd meg neki , hogy fogyjon le és lehet köztetek valami. Érted, szóval ha egyébként jól megvagytok, mondjuk jóbarátként évek óta, akkor nem értem mi lehet a gondod vele.
2019. ápr. 28. 11:13
 27/33 anonim ***** válasza:
#20 át is gondoltad amit írtál, vagy csak a hajnal 3 órai insomniád mondatja veled? Ha valakit kedvel több baráti társaság és a környezete, kollégái szerint rendes normális ember, az akkor valójában csak látszólag rendes srác, merthát nincs barátnője? Érdekes logika.
2019. ápr. 28. 11:17
 28/33 anonim ***** válasza:
Utolsó, azért mert kicsit se vonz. Se külsőre, se személyiségre.
2019. ápr. 28. 11:18
 29/33 anonim ***** válasza:
Azaz lehet velem kedves, törődő, odaadó, minden akár életem végéig is, akkor se fogok beleszeretni ha semmi nem vonz benne se külsőre se belsőre.
2019. ápr. 28. 11:21
 30/33 anonim ***** válasza:
29: Akit belsőre nem bírsz azzal nem is barátkozol, nem ismerkedsz. Vagy rosszul gondolom?
2019. ápr. 28. 11:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!