Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiaknak nagyobbak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak nagyobbak az elvárásaik mint a nőknek már?

Figyelt kérdés

Hát ha itt nézem, sokkal több elvárásokat írnál ide a férfiak. De nekem is nagyon magasan van a léc.

A nők is válogatnak az tény de úgy látom egyre jobban hogy ők valahol jobban esélyt adnak a férfiaknak.

Persze a csak szex az más kérdés mert ott sok úri embernek teljesen mindegy csak legyen valaki akinek van ott lyukja

2019. júl. 31. 07:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
55%

Hát én pl nem igazán szeretem azokat a nőket, akik hagyják magukat leuralni. Idegesítő, hogy mennyien hagyják magukat. Sokkal szexibb ha egy nőnek van saját véleménye és ki is mer állni mellette még ha konfrontálódik is másokkal. Inkább jönnék össze egy olyan nővel, akivel kb semmiben sem értek egyet, de ő kiáll az érvei mellett és nem fél konfrontlódni velem, mint olyan nővel aki nem mond semmit és mindenben csak hagyja magát.

Csak a probléma ezzel az, hogy sok nő amikor azt mondja, hoyg ki mer állni a véleménye mellett, akkor az alatt valójában azt értik, hogy rendszeresen destruktív hisztikbe kezdenek, amiknek az a lényege, hogy a veszekedésnek nincsen győztese. Szemben az érv alapú vitáknak, ahol az okosabb meg tudja győzni a másikat az érveivel, és tulajdonképpen mindkét fél győztesként kerül ki - na ilyenre sajnos nem sok nővel van lehetőség.

Mindent összegezve, ezzel csak azt akarom mondani, hogy inkább a konfrontáció-kereső nők a vonzóbbak számomra.

2019. júl. 31. 12:12
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lehet általánosítani. Van olyan nő aki csak kigyúrt gazdag csávókkal jönne össze, de olyan srác ismerősöm is van, akit még egy magamutogató két kiló vakolattal rendelkező lánynál különbbel nem láttam. Embere válogatja
2019. júl. 31. 12:22
 13/14 anonim ***** válasza:
50%

Részemről legyen 25 körüli, átlag testalkatú és normális. (nem agymosott, feminista, gold digger, függő vagy kicsapongó).

Azt hiszem ennyi.

2019. júl. 31. 13:16
 14/14 anonim ***** válasza:
16%

Férfiak elvárásai: Ne állandóan a jobbat keresse, ne fojjon szét, adjon magára annyira mint a párja

Nők elvárásai: Soha nem lesz jó semmi, mert a herceg nem létezik.

2019. júl. 31. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!