Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek átlagban több kizáró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek átlagban több kizáró tényező van a "listáján", mint a férfiaknak?

Figyelt kérdés
2019. máj. 22. 21:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
11%
Igen, tekintve, hogy a nő akkor szexel amikor akar, a férfi meg, amikor néha hozzájut.
2019. máj. 22. 21:10
 2/11 anonim ***** válasza:
82%

Alapvetően szerintem igen, de ez igazából csak azért van, mert a nők igényesebbek, mint a férfiak java és nem felel meg nekik bármilyen jöttment, mint a férfiak egy részének.. Bár lehet tévedek.

Egyébként tök jó olvasgatni amikor sokan azt írják le, hogy náluk mi a kizáró tényező és általában a kizáró tényezők 80%-a igaz rád :D

2019. máj. 22. 21:10
 3/11 anonim ***** válasza:
88%

Főleg, ha alapvető dolgokat írok le, pl az, hogy ne legyen hűtlen, ne legyen önző, egoista agresszív ember, ne durcizzon be mindenen, hanem meg lehessen vele őszintén és nyíltan mindent beszélni, erre is kaptam már azt, hogy túl nagyok az elvárásaim.

De igen, a nőknek tudjuk, mindig nagyobbak az elvárásaik. :D

2019. máj. 22. 21:14
 4/11 anonim ***** válasza:
76%
Igen, a nők igényesebbek.
2019. máj. 22. 21:38
 5/11 anonim ***** válasza:
91%

Itt amúgy van különbség aközött amit kizáró tényezőnek mondanak és aközött ami valóban az.

Hogyha a mondott kizáró tényezőket nézzük akkor a pasiknak ezerszer több van. Sok fiú haverom van, meg ott vannak párom haverjai is. Olyan jókat szoktam rajtuk röhögni amikor fél óráig sorolják, hogy hát olyan nővel se jönne össze, meg az a tulajdonság is mennyire taszító már, fujj de undorító ha egy nő ilyen vagy olyan.

A valóságban meg jó nekik bárki aki szebb az ördögnél. :D De tényleg rengeteg "kizáró tényezőt" hallgattam már meg tőlük, a felén csak lestem, hogy ez most komoly?

2019. máj. 22. 21:44
 6/11 anonim ***** válasza:
16%

A nők válogatósabbak, nem gondolom hogy feltétlen igényesebbek lennének. Én egy precíz maximalista mérnök embernek tartom magam, ha valami nem stimmel a környezetemben addig nem hagyom abba amíg tökéletes nem lesz, legyen szó bútorról, fűnyírásról vagy szobafestésről. Ettől a volt párom a falra tudott mászni, őt nem ilyen fából faragták, nem sok nőt ismerek aki hasonló felfogásban élné az életét. Nálam nem lehet hibázni, ugyanolyan felkészültséget és koncentrációt várok el a partneremtől mint ahogy én hozzáállok a dolgokhoz. A mostani párom szerencsére jól viseli ezt, sőt hajt engem, tudja milyen fából faragtak. Elmentünk táncolni tanulni és nem könnyű feladat de meg akarok vele birkózni, nagy odafigyelést igényel, kihívásnak tekintem.

Vannak olyan férfiak akik nem sokat adnak a kinézetükre(van olyan nap hogy nem néznek tükörbe), mondjuk nem borotválkoznak naponta vagy, nem hajtogatják élére az inget, nem vasalják a ruháikat és ez a nőknek szemet szúr, ebben az esetben mondhatjuk, hogy nem figyelnek oda kellően a részletekre, de a férfiak döntő részét ez pont nem érdekli.

Ami az alapvető higiéniát érinti ott viszont a nők jobban odafigyelnek az alapokra, mert sokkal érzékenyebbek a fertőzésekre és a tisztaságra. A nők sokkal több jelentőséget tulajdonítanak a külsőnek mint a férfiak, bár a férfiak között is vannak piperkőcök. Tapasztalatom szerint a férfiak jó része egészen más tulajdonságokra háklisak mint a nők, ezért szép az élet kettesben!!! :)

2019. máj. 22. 22:20
 7/11 anonim ***** válasza:
71%

"Igen, a nők igényesebbek."

Aki látott már női wc-t, az nem mond ilyet :D

2019. máj. 22. 22:54
 8/11 anonim ***** válasza:
46%
#7 Ezt az észveszető bölcsességet meg honnan húztad elő?
2019. máj. 22. 22:56
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

8as!

Én nőként sokszor egyetértek! Szórakozó helyeken meg pl vasuton hogy néz már ki a női 🚾!

2019. máj. 22. 23:29
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
A férfi wcbol áradó penetrans húgyszag se kutya. Ami annak köszönhető, hogy nem sikerül beletalálni.
2019. máj. 23. 02:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!