Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy tegyem túl magam azon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tegyem túl magam azon, hogy nem nekem való a barátnőzés?

Figyelt kérdés

Már szinte egész nap szomorú vagyok emiatt. Annyira jó lehet úgy ébredni, hogy az ember mellett ott van egy társ. Én meg mindig szomorú vagyok hogy egyedül vagyok.

Nincs szociális életem, így nem is nagyon van lehetőségem, mert az utcán nem tudok csak úgy leszólítani valakit.

Szerintetek van olyan hogy valakinek sosem lesz barátnője?

(nem vagyok kövér, sem bunkó csak nem tudok csajozni)

2019. júl. 30. 22:13
 1/7 anonim ***** válasza:
52%

Keresel más elfoglaltságot, nekem se lesz soha Rolls-Royce-om pedig k....a tetszik.

Ez van.

2019. júl. 30. 22:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Mi az hogy “csajozni”? Nem csajozni kell, hanem barátkozni, embereket megismerni, beszélgetni, közösségbe járni, közösség életében részt venni. Nem csak nőkre koncentrálni, hanem emberekre. Onnantól jobban jön a többi.
2019. júl. 30. 22:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen! Nem szabad így hozzáállni!
2019. júl. 30. 22:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne akard ezen túltenni magad, eleve hülyeség :) nincs olyan ember, aki nem tud kapcsolatokat építeni valamilyen módon.

Embereld meg magad, járj közösségbe és csak beszélgess emberekkel, hidd el, hogy neked való lesz :D

2019. júl. 30. 22:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Valószínű te sem vagy egy adonisz. Keress a saját színteden nőt.
2019. júl. 30. 22:46
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Még az általam ismert leg lúzerebb embereknek is sikerült párt találniuk. Nem hiszem, hogy létezne olyan ember, akinek ne sikerülne, ha próbálkozna.
2019. júl. 30. 23:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Ahogy korábban is elmondtam!!! Napi 4-5 ilyen kérdés van! Minek kell még egyet kiírni? Nem lehet azokat követni? Felteszed a figyelt kérdéseid közé és olvasod! Komolyan. Olyan nehéz feladat ez?
2019. júl. 31. 04:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!