Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem ezt rendbe?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy lánnyal és bizony felmentem hozzá és csókoztunk és félmeztelenek voltunk.

Mivel éjfél volt már ezért anyukám aggódott mivel hozzá menetem volna és felhívott, én meg mondtam neki hogy majd megyek nyugodjon meg.

Ezt hallotta a lány és mondtam is neki hogy anyukám volt, aggódott. A lány erre azt mondta hogy ez baromi nem egészséges, itt valami baj van.....

Úgy érzem ezek után kicsit megijedt.

33 éves vagyok a lány meg 36.

2018. júl. 10. 19:50
 1/7 próbálokkedveslenni ***** válasza:
84%

Te jóságos szent fos.

Tényleg annyira gyerek vagy még, hogy nem voltál képes írni anyudnak egy üzenetet, hogy "bocsi mégsem megyek".

Vagy még a randi előtt mondani anyudnak, hogy "lehet nem fogok odaérni, mert randim lesz és lehet úgy alakul...".

Nem az a gáz, hogy anyud aggódik érted 33 évesen. Hisz ha megbeszéltétek, hogy mész hozzá és mégsem. Akkor teljesen jogos a részéről, hogy felhív.

A helyzet kezelésed az, ami szörnyű. Nem maga a tény, hogy anyukád még félt téged (30 év múlva is félteni fog).

2018. júl. 10. 19:57
 2/7 anonim ***** válasza:
86%

36 évesen nők vagyunk és férfit keresünk. Én is megondolnám h aki szex közben v mikor velem van ugy ,h simi stb,intim dolog,felveszi az Anyjának meg hozzá rohan aludni haza akarok e bármit is hosszutávon,leginkább semmmit.

Az egyik félegyelmű exemet is haza futtata mindig az anyja az ágybol pedig együtt laktunk már a félkegyelművel, h ő depis ha nélküle alszik,sirt a vonalba hisztirohamok,miért van velem mért lakik nálam van családja ,van otthona.. Na a 3 diknál ugy rugtam ki h a lába nem érte a földet,h akkor vegyel el az anyját áso kapa én meg keresek olyat aki velem akar aludni lakni élni..

36N

2018. júl. 10. 20:00
 3/7 anonim ***** válasza:
96%
Idd meg a kakaód és menj alukálni trollkodás helyett. Béna.
2018. júl. 10. 20:04
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
Kamu...
2018. júl. 10. 20:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehet kamut kiáltani.. de van ám annyi anyámasszony katonája,hogy hihetetlen!

Franciaországba mentem melózni fél éve, és az elején csak munkásszállón voltunk, 3 ágyas szobákban.. na volt egy srác 30+os, 32 v 33 nem tudom pontosan, lényeg hogy csávókámat napi szinten 5* hívta az anyja.. de a kis madár még maga is hívta.. bármi volt, pl a faluban egy parasztbácsi árult házi sajtot.. na az emberünk pl felhívta, az anyját, hogy vehet-e 15 dkg sajot.. másik.. kint volt 25 fok éjszaka kondi nélkül..én meg kinyitottam az ablakot, és ez a szerencsétlen meg mondta az anyjának, hogy nyitott ablaknál alszunk, az anyja meg lebaszta és utána a gyerek be akarta csukni az ablakot mert az anyja mondta neki telefonon, hogy jobb ha becsukja az ablakot.. mondtam, hogy szó sem lehet róla.. na csórikám egész éjjel azon depizett, hogy mi lsz ha az anyja megtudja, hogy nem csukta be az ablakot. úgyhogy.. de bizony vannak ilyen anyámasszonykatonák.

2018. júl. 10. 20:32
 6/7 anonim ***** válasza:
emmosfájt'
2018. júl. 10. 20:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Ezt jól elkú*tad, nem kicsit.. nagyon. Most már menj haza és cumikáljad be anyád csecsét. :D
2018. júl. 11. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!