Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen srac az aki olyanokat ir:"en is jol köszike";"szivike";"mizús" (igy j nélkül)? Mit lehet várni ilyentöl?
30 éves korosztallyal ismerkednék.
Vegre egy srác(32 körül lehet) aki nem beteg perverz idiota.
Erre ilyeneket ir mint fentebb.
Szokincse zero.
Mai parbeszed:
Ö: jo reggelt (ezutan nincs egy szava sem ezert en is annyit adok mint kapok alapon visszaköszönök)
En: jo reggelt
Ö:hogy aludtal? (Je irt vmit)
En: jol. Es te?
Ö: en is jol köszike
En:(hogy eszrevegye magàt):Szivike
Ö:hm Szivi (es szerelmes szivecske matricacskak)
Delutanig semmi.
Azutan ir:
Ö: Mizús?
En:( szora sem meltattam ezt a kerdest nem irtam vissza de agyaltam hogy megirom semmizúús, de ugy sem kapcsolna, igy kihagytam)
Este megint ir:
Ö: Dolgozol??
En: (morgok azon hogy nem kepes mondatokra sem a dolgozol kerdesre igy direkt mellebeszeltem): Alapvetöen igen
Ö: a valaszt nem erti) Ertem akkor jo munkat (hat nem azt irtam hogy most eme pillanatban dolgozom de nem ment àt)
En:elmagyaraztam mit jelent az hogy alapvetöen dolgozom de amugy mar vegeztem
Ö: erre képet küld magarol (ugy nez ki aki örülhet hogy vki szoba all vele, en nem itelkezem)nem irtam erre
Igazabol ö most hülye, vagy lekezel engem az ilyem jellegü fogalmazassal?
Mégis melyik ponton érezzem azt hogy szoba àlljak vele, megnyiljak, stb?
Netes ismerkedés amugy, szal random vki, nem engem minösit.
"Vegre egy srác(32 körül lehet) aki nem beteg perverz idiota." ezt csak valami előzmény alapján állítod... vagy mindenkire ráprojektálsz, akinek nem az az első szava, hogy "haibélybiwanafakk"?
33/f
U de megnézém a pasik hogy reagálnák le nök helyébe öket!
Vannak erröl videok vagy bármi?
Ismèt megkèrdezte:
"Mizús?"
Szerintem blokkolom.
Van barki, aki szerint eselyes ilyennel egy normalis kapcsolat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!