Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen srac az aki olyanokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen srac az aki olyanokat ir:"en is jol köszike";"szivike";"mizús" (igy j nélkül)? Mit lehet várni ilyentöl?

Figyelt kérdés

30 éves korosztallyal ismerkednék.

Vegre egy srác(32 körül lehet) aki nem beteg perverz idiota.

Erre ilyeneket ir mint fentebb.

Szokincse zero.

Mai parbeszed:

Ö: jo reggelt (ezutan nincs egy szava sem ezert en is annyit adok mint kapok alapon visszaköszönök)

En: jo reggelt

Ö:hogy aludtal? (Je irt vmit)

En: jol. Es te?

Ö: en is jol köszike

En:(hogy eszrevegye magàt):Szivike

Ö:hm Szivi (es szerelmes szivecske matricacskak)

Delutanig semmi.

Azutan ir:

Ö: Mizús?

En:( szora sem meltattam ezt a kerdest nem irtam vissza de agyaltam hogy megirom semmizúús, de ugy sem kapcsolna, igy kihagytam)

Este megint ir:

Ö: Dolgozol??

En: (morgok azon hogy nem kepes mondatokra sem a dolgozol kerdesre igy direkt mellebeszeltem): Alapvetöen igen

Ö: a valaszt nem erti) Ertem akkor jo munkat (hat nem azt irtam hogy most eme pillanatban dolgozom de nem ment àt)

En:elmagyaraztam mit jelent az hogy alapvetöen dolgozom de amugy mar vegeztem

Ö: erre képet küld magarol (ugy nez ki aki örülhet hogy vki szoba all vele, en nem itelkezem)nem irtam erre

Igazabol ö most hülye, vagy lekezel engem az ilyem jellegü fogalmazassal?

2019. júl. 29. 19:07
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Mégis melyik ponton érezzem azt hogy szoba àlljak vele, megnyiljak, stb?

Netes ismerkedés amugy, szal random vki, nem engem minösit.

2019. júl. 29. 19:38
 12/15 anonim ***** válasza:
78%

"Vegre egy srác(32 körül lehet) aki nem beteg perverz idiota." ezt csak valami előzmény alapján állítod... vagy mindenkire ráprojektálsz, akinek nem az az első szava, hogy "haibélybiwanafakk"?

33/f

2019. júl. 29. 19:49
 13/15 A kérdező kommentje:
Regizz fel nöként. Aztan magadat vond ketsegbe miert kik irnak rad. Ok
2019. júl. 29. 19:57
 14/15 A kérdező kommentje:

U de megnézém a pasik hogy reagálnák le nök helyébe öket!

Vannak erröl videok vagy bármi?

2019. júl. 29. 19:59
 15/15 A kérdező kommentje:

Ismèt megkèrdezte:

"Mizús?"

Szerintem blokkolom.

Van barki, aki szerint eselyes ilyennel egy normalis kapcsolat?

2019. júl. 29. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!