Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet amiatt maradok egyedül mert olyanokat várok el amiket nem tudok nyújtani?
36 éves vagyok és még szűz de inkább maradok szűz mint hogy lejebb adjam igényeimet. Fontos hogy csinos nagyon intelligens nő legyen, lehetőleg diplomás legyen, ne szüleivel éljen, fontos hogy saját autója legyen és vezessen mert én a félek a forgalomba vezetni. Legyen határozott magabiztos a nő. Fontos tudjon főzni házias legyen.
Minden társkeresőn fent vagyok de elég siralmas a helyzet.
Hogy miért várok el többet mint amit nyújtani tudok mert akkor tudok boldog lenni ha hiányosságaimat valaki kiegészítse
Az elvárásaid irreálisak, te orvosi eset vagy.
Sosem lesz partnered, menekül előled minden nő.
Nem lehet, hanem biztos.
Akkor várhatnád el ezt egy nőtől, ha legalább ugyanennyit beletennél a kapcsolatba. Például ő is lehetne fáradt a vezetéshez, és akkor illene neked vezetni, nem mindig tőle várni ezt.
Nem tudom, neked van-e kocsid vagy tudsz-e főzni, de magabiztosnak nem tűnsz a forgalomban vezetős dolog miatt.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!