Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért csak a külső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért csak a külső alapján döntenek és adnak esélyt? 185cm magas, Spártai, körszakis, stabil bástyára buknak! Miért van ez a sok válás Magyarországon?

Figyelt kérdés

A nők felfogása, értékrendje hagy némi kívánnivalót maga után. Kövezzenek meg ha nem így van!

Miért csak a külső alapján döntenek? Meglátnak egy ilyen általam felvázolt,vagány 185cm-es bástyát és a nők olvadoznak! Miért ilyenekhez mennek férjhez? Miért ilyeneknek szülnek gyereket?

Utána meg miért mondja a sok nő, potyogó könnyel, sírva, bugyuta pofával, hogy:

-Brühhhüüühűű! Pedig mindent megtettem a pasinak! Gyereket csinált nekem! Megcsalt,italozik és megver. Nem bírtam tovább,bruhüü!

(ilyenkor mondom én,de hisz Te mentél hozzá!Te választottad! Nem erőszakkal csinált neked gyereket!

Mi volt a te értékrended a pasi választásnál? Csak a külső, hogy 185cm magas és jól nézzen ki? Ennyi?)

Az eszem megáll a sok nő életfelfogásán.

Miért van ez a sok válás?

2019. júl. 26. 21:10
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
70%
Megint megy az általánosítás és a férfihiszti...
2019. júl. 26. 21:55
 12/24 anonim ***** válasza:
17%
Mert megváltoztak az értékrendek. Más lett a világ. Ez a modern kütyüknek köszönhető.
2019. júl. 26. 21:55
 13/24 anonim ***** válasza:
79%
A férfiak is. Képcsere nélkül már szóba sem állnak az ember lányával.
2019. júl. 26. 21:58
 14/24 anonim ***** válasza:
74%
Mert jobban néznek ki. Neked is a szép lányok tetszenek, nem?
2019. júl. 26. 22:01
 15/24 Barnabas333 ***** válasza:
4%
Mert hiányzik belőlük a logika. Van 2 jóképű férfi ismerősöm végig kefélik az összes nőt. Veszekednek értük a lépcsőházban, egyiket kidobta a felesége de társkeresőn 1-2hétig minden nő össze jön vele amíg meg nem ismerik. Azért mi férfiak logikusabbak vagyunk. Jó 14-18évesen még nekünk is csak a legszebb kell. De felnőtt korban már nem... 42f
2019. júl. 26. 22:31
 16/24 anonim ***** válasza:
65%

Brühühü,óvònèni Pistike nem akar velem játszani,kb. ilyen szintű a kérdésed.

Kompenzálj izommal,ruha,haj,karrier,belső játék.

2019. júl. 26. 22:42
 17/24 anonim ***** válasza:
77%
Mert szerinted a csúnyább férfiak nem lépnek félre vagy mi?
2019. júl. 26. 22:45
 18/24 anonim ***** válasza:
6%
Ilyen a biológia drága barátom! Ha van egy szép nő, nyilván szeretné, hogy szép gyerekei legyenek. Lehet valaki ronda kedves jófiú, a gének sajnos kegyetlenek. Melyik szép nőnek lenne az a vágya, hogy a gyereke csúnyább legyen mint őmaga? Persze két szép embernek is lehet csúnya gyereke nem azt mondom, de ott az esélyek azért minimalizálva vannak.
2019. júl. 26. 23:53
 19/24 anonim ***** válasza:
6%

Teljesen jól látja a helyzetet a kérdező.

Én is hiába edzem évek óta, mivel nem vagyok nagydarab, kigyúrt, hanem vékony, így a kutyának se kellek.

2019. júl. 27. 01:48
 20/24 anonim ***** válasza:
80%

Első kérdésedre a válasz: nem igaz, nem csak külső alapján. Én több olyan férfival találkoztam akinek a külsejével nem lett volna bajom, sőt. De a belső tulajdonságokon elbukott. Persze, vannak felszínes nők, akiknek elég az amiket te felsoroltál, de egy értelmes nő többre vágyik és a belső alapján szűr.

Én pl egy 165 magas pasihoz mentem hozzá, aki még csak nem is gazdag. És hogy miért vannak válások? Én azért váltam el tőle, mert 12 év után kihűlt a házasságunk, nem volt már szex, minden más nő jobban érdekelte, mint én. Nem miattam váltunk el, de én adtam be a válást.

Egyéb általánosítások?

2019. júl. 27. 10:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!