Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a csajok ártatlan és aranyos külsejük mögött mindig egy könyörtelen és ellentétes érzelem lakozik? (bővebben lent)
"miért keresnek a nők HOSSZÚ TÁVRA nőies, lágy arcvonásokkal rendelkező férfikat"
A 21/L-ek nagyon ritkan keresnek lagy vonasokkal rendelkezo ferfiakat. Benne vagy a par kivetelbe.
Akik viszont igen, azok a 30+-os gravitaciokarosult, szingli anyukak, sajnos :(
Amugy kivancsi vagyok a cikkre, muti :)
Az a baj, hogy nem tudom, merre van az a cikk, pár hónapja olvastam, hollandul, ugyanis volt ilyen óránk a tantervben, hogy "civilizáció és életvitel" vagy ilyesmi. Az egyik oktató honlapján volt csatolva tananyagként de nyárra leszedik az oldalról az összeset, gondolom hogy ne legyenek plágiummal vádolva vagy nem tudom...
És igen, a családalapításról is volt szó benne, szóval lehet, hogy tényleg inkább 30 felettiekre értették. Továbbá, hogy mennyire fontos, hogy a partner egészséges legyen, lehetőleg ne igyon, dohányozzon meg ilyesmik, plusz a túlsúly is hátrány ilyen szempontból ugye. Ha a gyerekek is öröklik a testalkatra való hajlamot/rossz életmód példáját látják. És mindenki egészséges utódokat szeretne, amit ugyanúgy megkaphat egy átlagos testalkatú férfitől is, ameddig az egészséges és nem ilyen betegesnek néz ki.
A részletekre már sajnos nem emlékszem, mi vonzó volt még az ilyen típusú pasikban, de ezek nem feltétlenül kapásból látható dolgok, sokszor csak tudat alatt preferáljuk ezt vagy azt bennük, pl. az arccsont formájáról volt valami, az állról, távol ülő szemekről, szeplőkről is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!